zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak si užít pohodový letní den na terase? Proč lidé objednávají markýzu?

Taky milujete ty dny, kdy svítí sluníčko a příjemná denní teplota vás vybízí k posezení na čerstvém vzduchu celý den? Ty dny, kdy si s kávou sednete na terasu a rozjímáte? Se stoupajícími teplotami však hrozí, že například oběd na terase se promění v utrpení. Řešení naštěstí existuje a je jednoduché. Vyzkoušejte markýzu.

Každý z nás, kdo má terasu či balkón se na první sluneční paprsky a posezení těší po celou zimu. S ranní kávou v jedné ruce a se zahradní konvičkou v ruce druhé a si užíváme zalévání truhlíků s květinami a bylinkami, které jsme si koupili cestou z práce, nebo si prostě jen tak sedíme a odpočíváme.

 

Určitě mi dáte za pravdu, že k  venkovní letní pohodě paří nejen ten hrnek kávy, který popíjíte ráno na balkoně v županu, ale i jídlo v průběhu dne připravené na grilu třeba k obědu. Je úplně jedno, jestli to bude oběd pro dvě, čtyři osoby, nebo větší okruh přátel.  Hlavní prioritou je vychutnat připravené dobroty s chutí a hlavně v příjemném prostředí. Vzhledem ke stoupajícím teplotám v době oběda, je vhodné nejen sezení pro hosty, ale i prostřené stoly, na kterých bude občerstvení servírováno, zastínit! Co je řešením? Řešením je markýza!

 Proč pořídit markýzu?

  • užijete si denní grilování bez úžehu
  • uchráníte naservírované jídlo před slunečními paprsky
  • zastíníte stoly i židle před žhavým sluncem,
  • zabráníte přehřátí dlažby terasy, a fasády
  • zadržíte teplo, které sálá do interiéru otevřenými dveřmi a okny
  • markýza ochrání před náhlým mírným deštěm
  • při jídle, čtení, zábavě a hrách nepíchá sluníčko do očí
  • zútulníte terasu / balkon
  • vytvoříte útulný venkovní koutek
  • zvětšíte svoje obytné prostory
  • markýzu je možné doplnit o osvětlení, topná tělesa, čidla a řídicí systémy  PC/Smartphone 4

Markýza se ovládá jednoduše, klikou, můžete si však pořídit takovou, která je vybavená ovladačem nebo vypínačem a stahuje se automaticky. Pořizovací cena takové markýzy je sice trochu vyšší, ale již po první letní sezóně této investice nebudete litovat.

Markýza je produkt, který vám bude sloužit několik let a investice do vašeho pohodlí se vyplatí. Ušetřit můžete díky vlastnímu vyměření a montáži. Vyměření dle návodu není nijak složité a montáž zvládne skoro každý kutil. Jak si takovou markýzu vybrat a správně ukotvit, se dočtete v dalších našich článcích v našem blogu.

Je čas jít ven… užijte si to!

 

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jak vybrat stínicí techniku? 2. díl

Zda se rozhodneme pro interiérovou nebo exteriérovou stínicí techniku, to se odvíjí od našich potřeb a požadavků, které na stínění klademe. Interiérová stínicí technika je elegantním a především funkčním doplňkem interiéru.

Proč zvolit PurBoxy namísto krycích plechů pod fasádu?

Často se setkáváme s dotazem, proč jsou žaluzie s PurBoxy výhodnější, než s klasickými krycími plechy. Tak se na to pojďme podívat podrobněji a vysvětlit si hlavní rozdíly.

Nestresujte se nákupem stínění – s námi objednáte rychle a z pohodlí domova

I nadále se situace vyvíjí tak trochu nepředvídatelně a co je dnes, nemusí být zítra. Máme pro vás ale dobrou zprávu — nákup stínění online funguje bez omezení a nemusí tak být zbytečně strašák a žrout času.

Markýza prostě nesmí uletět! Jak se kotví markýza?

Mnoho lidí má u venkovní markýzy strach, aby mu markýza neulétla nebo se nezlomila při vysunutí.