zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak snadno regulovat světlo v podkroví?

Půda a podkroví jsou originální prostory, které nabízí mnoho možností k jejich využití. Dostatek světla do těchto prostor zajistí střešní okna. Ale ne vždy je jeho velká intenzita po celý den žádaná. Pro zastínění a regulaci světla je určena speciální žaluzie do střešních oken.  

žaluzie do střešních oken

Interiérová střešní žaluzie V-lite je lamelová žaluzie, která má klasický vzhled a působí čistě. Je navržena pro všechny typy střešních oken. Hliníkové lamely jsou v celostínícím provedení, u kterého jsou otvory pro vodící silon umístěny na zadní části lamely. Při jejich úplném zatažení a sklopení dochází k jejich překrytí a skrz otvory neproniká světlo. Průniku světla po stranách zabrání vodící lišty, které jsou z eloxovaného hliníku.

Naklápění lamel je možné pomocí kolečka na horním profilu žaluzie nebo jezdce. Jezdec lze umístit po celé délce boční vodící lišty. Vytažení a stažení žaluzie se provádí madlem. Pro hůře dostupná okna, nebo pro děti, které na ovládání nedosáhnou, stačí využít ovládací tyč, díky které se žaluzie ovládá velice snadno a bezpečně. 

stínění do střešních oken

stínění do střešních oken

Další varianty nejen pro zastínění, ale i zatemnění střešních oken naleznete na našich webových stránkách v kategorii stínění do střešních oken.


Pavel Hrdlička




Nakupte si žaluzie a rolety na míru z bezpečí domova

Málokdo se v tomto období cítí komfortně v přítomnosti cizích osob. Neradi chodíte nakupovat, vyhýbáte se kontaktu, snažíte se chránit zdraví naše a našich nejbližších. Díky e-shopu Labona.cz nemusíte čekat na ukončení karantény, můžete i v této situaci nakoupit potřebné stínění z bezpečí domova.

Slunce, déšť, vítr i soukromí - s tím vším si pergola ARTOSI umí poradit

Pergola nemusí být jen obyčejný přístřešek na vaší terase nebo zahradě. Při výběru správného typu to bude vaše oblíbené místo po trávení času s rodinou, s přáteli i o samotě.

8 důvodů, proč si do pergoly pořídit screenovou roletu

Konečně je tu opravdové léto - prvních pár teplých dní za námi a mnoho nás čeká v následujících měsících. A s tím je pro mnoho z nás spjatý pobyt na zahradě či terase. Je příjemné se nechat hřát slunečními paprsky, ale mnohdy potřebujeme stinné místo, kam se před nimi naopak schovat. 

Potřebujete něco schovat nebo oddělit? Vsaďte na moderní japonskou stěnu

Každý z nás občas ve svém bytě řeší, jak co nejefektivněji oddělit nebo přepažit velké místnosti, případně jak zakrýt kouty, do kterých nechcete, aby bylo vidět. Jak to vyřešit, když se jedná o přechodnou dobu? Co když stavění příčky je zbytečné, nebo si to v pronajatém bytě nemůžete dovolit? Pak vsaďte na japonskou stěnu.