zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak snadno regulovat světlo v podkroví?

Půda a podkroví jsou originální prostory, které nabízí mnoho možností k jejich využití. Dostatek světla do těchto prostor zajistí střešní okna. Ale ne vždy je jeho velká intenzita po celý den žádaná. Pro zastínění a regulaci světla je určena speciální žaluzie do střešních oken.  

žaluzie do střešních oken

Interiérová střešní žaluzie V-lite je lamelová žaluzie, která má klasický vzhled a působí čistě. Je navržena pro všechny typy střešních oken. Hliníkové lamely jsou v celostínícím provedení, u kterého jsou otvory pro vodící silon umístěny na zadní části lamely. Při jejich úplném zatažení a sklopení dochází k jejich překrytí a skrz otvory neproniká světlo. Průniku světla po stranách zabrání vodící lišty, které jsou z eloxovaného hliníku.

Naklápění lamel je možné pomocí kolečka na horním profilu žaluzie nebo jezdce. Jezdec lze umístit po celé délce boční vodící lišty. Vytažení a stažení žaluzie se provádí madlem. Pro hůře dostupná okna, nebo pro děti, které na ovládání nedosáhnou, stačí využít ovládací tyč, díky které se žaluzie ovládá velice snadno a bezpečně. 

stínění do střešních oken

stínění do střešních oken

Další varianty nejen pro zastínění, ale i zatemnění střešních oken naleznete na našich webových stránkách v kategorii stínění do střešních oken.


Pavel Hrdlička




Jak vybrat stínicí techniku? 2. díl

Zda se rozhodneme pro interiérovou nebo exteriérovou stínicí techniku, to se odvíjí od našich potřeb a požadavků, které na stínění klademe. Interiérová stínicí technika je elegantním a především funkčním doplňkem interiéru.

Jde přes aplikace ovládat i Vaše soukromí?

V době chytrých telefonů už se nemusíte po dovolené vracet do přehřátého bytu, nebo se cestou z hor strachovat, že dorazíte do vymrzlého domu. Pomocí řídicích systémů a chytrého telefonu to máte pevně v rukou a na dálku můžete ovládat celý dům od žaluzií, až po garáž a alarm. Jak to funguje?

Betonové bloky vs. hliníkové konstrukce pro fotovoltaické panely na ploché střeše

Výběr správné konstrukce pro instalaci fotovoltaických panelů na plochou střechu je klíčovým faktorem při využívání solární energie. Mezi dvěma zmíněnými typy konstrukcí - betonovými ENBRAbloky a hliníkovými konstrukcemi, existují významné rozdíly. V tomto článku se zaměříme na výhody betonových bloků.

Jak zabezpečit domácnost před odjezdem na dovolenou?

Odjíždíte na prodloužený víkend nebo na delší dovolenou? Potřebujete zabezpečit dům před nechtěnou návštěvou? I to může být dobrý důvod k instalaci venkovních rolet či žaluzií. Stisknutím jednoho tlačítka můžete naprogramovat stínění tak, že případné zloděje odradíte, nebo alespoň znejistíte.