zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak snadno regulovat světlo v podkroví?

Půda a podkroví jsou originální prostory, které nabízí mnoho možností k jejich využití. Dostatek světla do těchto prostor zajistí střešní okna. Ale ne vždy je jeho velká intenzita po celý den žádaná. Pro zastínění a regulaci světla je určena speciální žaluzie do střešních oken.  

žaluzie do střešních oken

Interiérová střešní žaluzie V-lite je lamelová žaluzie, která má klasický vzhled a působí čistě. Je navržena pro všechny typy střešních oken. Hliníkové lamely jsou v celostínícím provedení, u kterého jsou otvory pro vodící silon umístěny na zadní části lamely. Při jejich úplném zatažení a sklopení dochází k jejich překrytí a skrz otvory neproniká světlo. Průniku světla po stranách zabrání vodící lišty, které jsou z eloxovaného hliníku.

Naklápění lamel je možné pomocí kolečka na horním profilu žaluzie nebo jezdce. Jezdec lze umístit po celé délce boční vodící lišty. Vytažení a stažení žaluzie se provádí madlem. Pro hůře dostupná okna, nebo pro děti, které na ovládání nedosáhnou, stačí využít ovládací tyč, díky které se žaluzie ovládá velice snadno a bezpečně. 

stínění do střešních oken

stínění do střešních oken

Další varianty nejen pro zastínění, ale i zatemnění střešních oken naleznete na našich webových stránkách v kategorii stínění do střešních oken.


Pavel Hrdlička




PS2 - co se skrývá za touto zkratkou? Skvělý pomocník v ochraně proti hmyzu!

Jak si zajistit doma klid a nemuset přitom mít neustále zavřené dveře a okna? Ideální volbou pro ochranu proti hmyzu na velká okna a posuvné dveře jsou jednoznačně plisované sítě. Přečtěte si více o jejich výhodách v následujícím článku.

For Garden v Praze začíná už 30. března 2023

Na přelomu března a dubna bude v Praze 16. mezinárodní veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku a techniky For Garden. A Labona bude opět jeho součástí.

Jak namontovat žaluzie?

Horizontální interiérová žaluzie je stálice v oblíbenosti a není proto divu, že je nejčastěji objednávaným stínícím produktem. Má jednoduchý design, který nenaruší žádný styl interiéru, skvěle stíní a hlavně se velmi snadno montuje.

Jak využít postupný nákup přímo vám na míru?

Dovolili jsme si oslovit naší zákazníci, která na našem eShopu nakoupila opakovaně. A otázka byla na zážitek s postupným nákupem.