zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak snadno regulovat světlo v podkroví?

Půda a podkroví jsou originální prostory, které nabízí mnoho možností k jejich využití. Dostatek světla do těchto prostor zajistí střešní okna. Ale ne vždy je jeho velká intenzita po celý den žádaná. Pro zastínění a regulaci světla je určena speciální žaluzie do střešních oken.  

žaluzie do střešních oken

Interiérová střešní žaluzie V-lite je lamelová žaluzie, která má klasický vzhled a působí čistě. Je navržena pro všechny typy střešních oken. Hliníkové lamely jsou v celostínícím provedení, u kterého jsou otvory pro vodící silon umístěny na zadní části lamely. Při jejich úplném zatažení a sklopení dochází k jejich překrytí a skrz otvory neproniká světlo. Průniku světla po stranách zabrání vodící lišty, které jsou z eloxovaného hliníku.

Naklápění lamel je možné pomocí kolečka na horním profilu žaluzie nebo jezdce. Jezdec lze umístit po celé délce boční vodící lišty. Vytažení a stažení žaluzie se provádí madlem. Pro hůře dostupná okna, nebo pro děti, které na ovládání nedosáhnou, stačí využít ovládací tyč, díky které se žaluzie ovládá velice snadno a bezpečně. 

stínění do střešních oken

stínění do střešních oken

Další varianty nejen pro zastínění, ale i zatemnění střešních oken naleznete na našich webových stránkách v kategorii stínění do střešních oken.


Pavel Hrdlička




Jak vyměřit vertikální žaluzie pro zastínění francouzského okna?

Francouzská okna dnes činí nedílnou součást většiny moderních obydlí. Do domu zajistí větší přísun světla, otevřou prostor, poskytnou krásný výhled, propojí interiér s exteriérem a usnadní přístup na terasu, balkon či zahradu. A jak je to se zastíněním?

Podpořte nás v soutěži ShopRoku 2020

Rok se s rokem sešel a je tu zase velmi důležitá akce pro všechny e-shopy — soutěž ShopRoku 2020. A v čem soutěž spočívá?

První "Světový den stínící techniky" - 21. 3. 2023

První jarní den úplně vyzývá k tomu, abychom se zamysleli nad naším fungováním na planetě Zemi a nad její ochranou. A právě z tohoto důvodu byl na tento den ustaven nový světově uznávaný den - Global shading day, neboli Světový den stínící techniky.

Textil na terase: jaká by měla být látka pro markýzu?

Ať už máte k dispozici balkon, terasu, nebo rovnou celou zahradu, vždy musíte promyslet, jak do prostoru vhodně umístit venkovní nábytek a jaké zvolit venkovní stínění, aby vám bylo příjemně.