zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak vyměřit podomítkové purenitové boxy pro venkovní žaluzie?

Purenitové boxy jsou nejen nejideálnější varianta pro podomítkové venkovní žaluzie, ale i jeden z nejjednodušších produktů k vyměření. Díky snadnému vyměření jsou vhodným produktem pro objednání právě na e-shopu.

Vyměření kastlíků na venkovní žaluzie je velmi snadné a rychlé. Pro objednání stačí znát vnější rozměr výšky a šířky okenního rámu.  

Jaké rozměry uvést do objednávkového formuláře?

  • Vyměření šířky – zaměříme vnější šířku okenního rámu
  • Vyměření výšky  - zaměříme vnější výšku okenního rámu bez parapetního profilu

Díky uvedeným rozměrům okenního rámu a vybrání konkrétního typu venkovní žaluzie se dopočítají rozměry boxu:

  • Výška boxu - je dána výškou okna a typem žaluzie.
  • Hloubka boxu -  je dána šířkou lamely (pro většinu typů žaluzií vychází na 180 mm).
  • Šířka boxu - odpovídá šířce okenního rámu. 

Purenitové boxy jsou standardně dodány s PIR izolací na zadní straně boxu o síle 30 mm. Součástí dodávky je izolační ostění s montážními profily pro vodící zaomítatelnou lištu, zakládací montážní U profil, podomítková lišta na přední stranu boxu a montážní konzoly.

 


Sandra Heierhoff




ENBRA - náš spolehlivý partner pro fotovoltaiku

V dnešní době je velmi náročné si zvolit spolehlivého partnera a dodavatele v oblasti fotovoltaiky. Média jsou protkaná množstvím kauz o selhání několika společností a firem a proto je důležité najít spolehlivou a stabilní společnost. Tou je například česká společnost ENBRA. Přečtěte si více o její historii, zkušenostech a úspěších.

Akce 4 + 1 zdarma na všechno

Slevy v letošním roce u nás ještě gradují, proto jako poslední akci spouštíme 4 + 1 zdarma na všechny produkty. Objednejte 5 kusů stínění a nejlevnější kousek máte zdarma.

Jaké jsou varianty vertikálních žaluzií?

Vertikální, svislé žaluzie tvoří součást mnoho domácností. Využívají se nejen jako stínící prvek, ale v případě potřeby také opticky předělí místnosti, nebo zakryjí něco, co nemá být vidět. Přemýšlíte nad vertikálními žaluziemi? Pojďte se s námi podívat, jaké varianty existují.

Tepelná stabilita budov – stínící technika (1. díl)

Připravili jsme pro vás sérii článků, ve kterých se pan Ing. arch. Petr Brandejský zaměří na informace ohledně tepelné stability budov. Dozvíte se rozdělení standardu budov, tipy pro zlepšení tepelné stability u novostaveb i starších domů a mnoho dalšího. Pusťme se do toho.