zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Druhý

V minulém článku jsme si pro představu ukázali, jak vypadají balíky se zbožím, které si objednáte v eshopu Labona. Budeme pokračovat ve stejném duchu a ukážeme si další zásilky našich produktů. Tentokrát se podíváme blíže na vnitřní látkové stínění.

Japonská posuvná stěna

Při koupi japonské posuvné stěny Vám dorazí jeden tubus či balík, ve kterém najdete všechny díly. Japonské stěny se skládají z horního profilu a panelů. Na fotografiích vidíme japonskou posuvnou stěnu s 2 látkovými panely.

Kotvící materiál nebude součástí dodávky. Není možno odhadnout, do jakého materiálu se bude kotvit. Součástí dodávky budou pouze stropní držáky nebo konzoly na stěnu dle vašeho výběru.

    

Látková roleta

Látková roleta dorazí v jednom balíku, ve kterém najdete roletku v jednom kuse a připnuté potřebné komponenty. Spojovací materiál není součástí dodávky.

     

Roleta do střešních oken R-lite

Střešní rolety R-lite dorazí v jednom balíku, kde se nachází vodící lišty a profil rolety s navinutou látkou. Klipy a vruty k uchycení jsou součástí zasílky.

    

Jsme o krok blíže k bezproblémovému převzetí zboží od dopravce a zkoumání, jestli některé díly nechybí. Příště ukončíme cyklus článků na téma balení zboží a podíváme se ještě na produkty z kategorie venkovního stínění.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Vystavovali jsme na Stavotechu v Olomouci - Stálo to za to

Minulý týden jsme si vyzkoušeli něco zcela nového – vystavovali jsme na stavebním veletrhu Stavotech v Olomouci, který proběhl od 5. do 7 listopadu 2015. Celé tři dny jsme vysvětlovali, prezentovali...

Náhradní díly – vyměňte si opotřebované či ztracené

Námi dodávané produkty jsou kvalitní a mají opravdu dlouhou životnost. Postačí jen pravidelná jednoduchá údržba a nepříjemnosti s opravou se vám budou vyhýbat. Může se však stát, že se nějaká součástka opotřebuje či zakutálí.

NOVINKA pro milovníky látkových rolet! Prohlédněte si látkovou roletu Larra

Látkové rolety jsou díky svým funkčním vlastnostem, ale také krásnému vzhledu stále populárnější. Z toho důvodu nyní rozšiřujeme naší nabídku o látkovou roletu Larra, která se pyšní unikátními vlnitými tvary, které rozzáří váš interiér.

Proč pořídit plastový plot?

Mám raději dřevo. Nesnáším plastové výrobky. Dřevo je živé, plast je mrtvý. Už jste někdy slyšeli podobné věty? Určitě ano. Já souhlasím také. Teď se na to podíváme trošku z jiného úhlu.