zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Druhý

V minulém článku jsme si pro představu ukázali, jak vypadají balíky se zbožím, které si objednáte v eshopu Labona. Budeme pokračovat ve stejném duchu a ukážeme si další zásilky našich produktů. Tentokrát se podíváme blíže na vnitřní látkové stínění.

Japonská posuvná stěna

Při koupi japonské posuvné stěny Vám dorazí jeden tubus či balík, ve kterém najdete všechny díly. Japonské stěny se skládají z horního profilu a panelů. Na fotografiích vidíme japonskou posuvnou stěnu s 2 látkovými panely.

Kotvící materiál nebude součástí dodávky. Není možno odhadnout, do jakého materiálu se bude kotvit. Součástí dodávky budou pouze stropní držáky nebo konzoly na stěnu dle vašeho výběru.

    

Látková roleta

Látková roleta dorazí v jednom balíku, ve kterém najdete roletku v jednom kuse a připnuté potřebné komponenty. Spojovací materiál není součástí dodávky.

     

Roleta do střešních oken R-lite

Střešní rolety R-lite dorazí v jednom balíku, kde se nachází vodící lišty a profil rolety s navinutou látkou. Klipy a vruty k uchycení jsou součástí zasílky.

    

Jsme o krok blíže k bezproblémovému převzetí zboží od dopravce a zkoumání, jestli některé díly nechybí. Příště ukončíme cyklus článků na téma balení zboží a podíváme se ještě na produkty z kategorie venkovního stínění.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Jak postavit bioklimatickou pergolu: průvodce krok za krokem pro DIY nadšence

Bioklimatické pergoly se staly symbolem moderního a udržitelného venkovního prostoru, který dokáže nabídnout nejen útočiště před sluncem, ale také příjemné místo pro odpočinek ve stínu, a to vše s ohledem na životní prostředí. Pro ty z vás, kteří preferují kvalitní a dlouhodobě udržitelné řešení, přinášíme průvodce stavbou bioklimatické pergoly z hliníku, která je součástí naší nabídky.

Udržujete vaše venkovní stínění správně?

Léto je už v dálce, ale venkovní teploty jsou i nadále příznivé. Tak proč jich nevyužít pro údržbu vaší stínící techniky? Potom, jak nám celé letní období krásně stínily, si zaslouží umýt od prachu, pylu a znečištění od hmyzu. Přečtěte si náš návod, jak jednotlivé typy stínění udržovat.

Léto za námi, aneb co se u nás dělo v posledních měsících?

Někdy ten čas dost neúprosně letí. Neustále se něco děje, pracujeme na plné obrátky a všechno nám přijde, že bylo včera. A ono ejhle, už je to třeba 3 měsíce zpět. Připravili jsme si pro vás proto tento článek, abychom shrnuli, co jsme podnikali v posledních několika měsících, čeho jsme se zúčastnili a na čem pracujeme.

Potřebujete něco schovat nebo oddělit? Vsaďte na moderní japonskou stěnu

Každý z nás občas ve svém bytě řeší, jak co nejefektivněji oddělit nebo přepažit velké místnosti, případně jak zakrýt kouty, do kterých nechcete, aby bylo vidět. Jak to vyřešit, když se jedná o přechodnou dobu? Co když stavění příčky je zbytečné, nebo si to v pronajatém bytě nemůžete dovolit? Pak vsaďte na japonskou stěnu.