zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Druhý

V minulém článku jsme si pro představu ukázali, jak vypadají balíky se zbožím, které si objednáte v eshopu Labona. Budeme pokračovat ve stejném duchu a ukážeme si další zásilky našich produktů. Tentokrát se podíváme blíže na vnitřní látkové stínění.

Japonská posuvná stěna

Při koupi japonské posuvné stěny Vám dorazí jeden tubus či balík, ve kterém najdete všechny díly. Japonské stěny se skládají z horního profilu a panelů. Na fotografiích vidíme japonskou posuvnou stěnu s 2 látkovými panely.

Kotvící materiál nebude součástí dodávky. Není možno odhadnout, do jakého materiálu se bude kotvit. Součástí dodávky budou pouze stropní držáky nebo konzoly na stěnu dle vašeho výběru.

    

Látková roleta

Látková roleta dorazí v jednom balíku, ve kterém najdete roletku v jednom kuse a připnuté potřebné komponenty. Spojovací materiál není součástí dodávky.

     

Roleta do střešních oken R-lite

Střešní rolety R-lite dorazí v jednom balíku, kde se nachází vodící lišty a profil rolety s navinutou látkou. Klipy a vruty k uchycení jsou součástí zasílky.

    

Jsme o krok blíže k bezproblémovému převzetí zboží od dopravce a zkoumání, jestli některé díly nechybí. Příště ukončíme cyklus článků na téma balení zboží a podíváme se ještě na produkty z kategorie venkovního stínění.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Netypické vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie jsou elegantní, snadno se udržují a navíc se hodí nejen pro větší prosklené plochy, ale i pro plochy atypické. Pokud se vám tento typ stínění líbí, můžete si ho nechat vyrobit v podstatě pro jakékoliv okno.

Recyklované materiály pro výrobu purenitového boxu

V dnešní době je důležitější než kdy jindy zaměřit se na udržitelnost a ekologické postupy ve všech oblastech našeho života, včetně výrobního průmyslu. Recyklované materiály se stávají klíčovým prvkem v boji proti plýtvání zdrojů a znečištění životního prostředí. Tento článek se zaměřuje na využití recyklovaných materiálů ve výrobě, konkrétně na příkladu purenitového boxu a bočního ostění, kde se ukazuje, jak mohou být inovativní materiály využity k vytvoření kvalitních a trvanlivých produktů.

Dveřní síť – praktické a elegantní řešení

Přemýšlíte, jak se nejlépe uchránit před nálety otravného hmyzu? Váš dům můžete vybavit sítěmi do oken a dveří, které vás problému jednoduše zbaví. A nemusíte se bát, sítě nemusí být pouze nevzhledné a nepraktické, v naší nabídce najdete produkty z kvalitních materiálů, v různě barevných provedeních, které váš domov naopak zkrášlí!

Horizontální žaluzie na řetízek – klasika, která nikdy neomrzí

Klasické interiérové žaluzie jsou nejprodávanějším zbožím v našem e-shopu. Trend horizontálních žaluzií se stále drží na vrcholu a není se čemu divit.