zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Druhý

V minulém článku jsme si pro představu ukázali, jak vypadají balíky se zbožím, které si objednáte v eshopu Labona. Budeme pokračovat ve stejném duchu a ukážeme si další zásilky našich produktů. Tentokrát se podíváme blíže na vnitřní látkové stínění.

Japonská posuvná stěna

Při koupi japonské posuvné stěny Vám dorazí jeden tubus či balík, ve kterém najdete všechny díly. Japonské stěny se skládají z horního profilu a panelů. Na fotografiích vidíme japonskou posuvnou stěnu s 2 látkovými panely.

Kotvící materiál nebude součástí dodávky. Není možno odhadnout, do jakého materiálu se bude kotvit. Součástí dodávky budou pouze stropní držáky nebo konzoly na stěnu dle vašeho výběru.

    

Látková roleta

Látková roleta dorazí v jednom balíku, ve kterém najdete roletku v jednom kuse a připnuté potřebné komponenty. Spojovací materiál není součástí dodávky.

     

Roleta do střešních oken R-lite

Střešní rolety R-lite dorazí v jednom balíku, kde se nachází vodící lišty a profil rolety s navinutou látkou. Klipy a vruty k uchycení jsou součástí zasílky.

    

Jsme o krok blíže k bezproblémovému převzetí zboží od dopravce a zkoumání, jestli některé díly nechybí. Příště ukončíme cyklus článků na téma balení zboží a podíváme se ještě na produkty z kategorie venkovního stínění.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Rolety a žaluzie střešním oknům svědčí

Rolety a žaluzie vnášejí do našich domovů osobitý charakter a to platí i pro podkrovní prostory. Předtím než vyrazíte na nákup, položte si otázku: Jaké řešení hledám?

Jak si vybrat vertikální žaluzie?

Vertikální žaluzie mají využití především pro větší plochy. Je to dáno možností použití až do šířky 5,9m a maximální plochy 12,5m2. Dnes již neplatí, že se používají jen do kanceláří.

For Garden v Praze začíná už 30. března 2023

Na přelomu března a dubna bude v Praze 16. mezinárodní veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku a techniky For Garden. A Labona bude opět jeho součástí.

Jakou střechu na pergolu se vyplatí zvolit?

V tomto článku se nebudeme zabývat výběrem typu, ale zaměříme se rovnou na hliníkové pergoly. U těch je více možností, jakou zvolit střechu, proto se pojďme podívat právě na to.