zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Druhý

V minulém článku jsme si pro představu ukázali, jak vypadají balíky se zbožím, které si objednáte v eshopu Labona. Budeme pokračovat ve stejném duchu a ukážeme si další zásilky našich produktů. Tentokrát se podíváme blíže na vnitřní látkové stínění.

Japonská posuvná stěna

Při koupi japonské posuvné stěny Vám dorazí jeden tubus či balík, ve kterém najdete všechny díly. Japonské stěny se skládají z horního profilu a panelů. Na fotografiích vidíme japonskou posuvnou stěnu s 2 látkovými panely.

Kotvící materiál nebude součástí dodávky. Není možno odhadnout, do jakého materiálu se bude kotvit. Součástí dodávky budou pouze stropní držáky nebo konzoly na stěnu dle vašeho výběru.

    

Látková roleta

Látková roleta dorazí v jednom balíku, ve kterém najdete roletku v jednom kuse a připnuté potřebné komponenty. Spojovací materiál není součástí dodávky.

     

Roleta do střešních oken R-lite

Střešní rolety R-lite dorazí v jednom balíku, kde se nachází vodící lišty a profil rolety s navinutou látkou. Klipy a vruty k uchycení jsou součástí zasílky.

    

Jsme o krok blíže k bezproblémovému převzetí zboží od dopravce a zkoumání, jestli některé díly nechybí. Příště ukončíme cyklus článků na téma balení zboží a podíváme se ještě na produkty z kategorie venkovního stínění.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




S japonskými stěnami bude váš interiér středem pozornosti

Vnitřní látkové stínění je stále žádané a zákazníci hledají originální kousky, které interiér nejen ochrání před slunečními paprsky, ale zároveň ho oživí. Trendy variantou jsou japonské posuvné stěny, které nejen zastíní, ale také pomohou předělit místnost.

PS2 - co se skrývá za touto zkratkou? Skvělý pomocník v ochraně proti hmyzu!

Jak si zajistit doma klid a nemuset přitom mít neustále zavřené dveře a okna? Ideální volbou pro ochranu proti hmyzu na velká okna a posuvné dveře jsou jednoznačně plisované sítě. Přečtěte si více o jejich výhodách v následujícím článku.

Proč lidé objednávají stínící techniku? 3. díl: Vertikální žaluzie

Proč lidé objednávají vertikální žaluzie? Jedním z důvodů je, že zastíní větší skleněné plochy, čehož hojně využívají zejména firmy. Vyrábí se z různých materiálů, z nehořlavého, který se vyplatí do kancelářských prostor či z materiálu se skleným vláknem, který zase uvítají alergici. Můžete je namontovat i do prostoru a opticky tak předělit místnost třeba na pracovišti nebo v domácnosti, což je výhodné i tam, kde se dveře nebo dvířka namontovat nedají. Vertikální žaluzie jsou druhým nejprodávanějším produktem interiérového stínění. Důvodů proč tomu tak je, může být celá řada. Jedním z nejdůležitějších může být snadné vyměření a montáž.

Ideální stínění do koupelny

Okno v koupelně hraje důležitou roli především kvůli větrání a také kvůli dennímu světlu. Jsou ale situace, kdy je potřeba zajistit soukromí a vybrat vhodný typ stínění, které vás ochrání před očima zvědavých kolemjdoucích.