zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Třetí

Na řadu se dostal třetí článek o tom, jak má správně vypadat zabalená zásilka. Již víme, co očekávat při objednávce vnitřního stínění. V prvním díle šlo o interiérové žaluzie a ve druhém o látkové interiérové stínění. Nyní se podíváme na zásilky stínění určeného pro exteriér.

Venkovní žaluzie

Při koupi venkovní žaluzie s krycími plechy, dorazí Vám 3 balíky. V jednom balíku se nachází samotná žaluzie, ve druhém krycí plech a ve třetím balíčku jsou komponenty.

Kotvící materiál nebude součástí dodávky. Není možno odhadnout, do jakého materiálu se bude kotvit. Součástí dodávky budou pouze stropní držáky dle vašeho výběru.

 

Venkovní roleta

Venkovní rolety jsou určené pro dodatečnou montáž na rám okna či fasádu domu. Stejně jako u venkovní žaluzií, dorazí 3 balíky. V jednom najdete roletu s boxem, ve druhém vodící lišty a v nejmenším balíčku komponenty.

      

Sítě proti hmyzu

Sítí máme v nabídce více druhů a u každé se balení trochu liší. Pojďme se na ně blíže podívat.

Okenní síť a dveřní síť Vám bude doručena zabalená v pevném igelitovém obalu. Žádné komponenty ani kotvící materiál u okenní sítě není potřeba, jelikož otočné držáky jsou již přinýtované k síti. U dveřní sítě jsou ještě přibalené komponenty.

     

Rolovací síť F10 je pečlivě zabalena do bublinkové fólie, ve které najdete vodící lišty, síť a komponenty.

     

Jak má vypadat správně zabalená zásilka víte. Již se nemáte čeho obávat a můžete zboží na adresu, kam se Vám to nejvíce hodí.

V případě, že by byl balík nebo zboží uvnitř poškozeno, řiďte se radami v článku, ve kterém se věnujeme tématu jak správně postupovat při reklamaci.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Venkovní žaluzie na HS portály a rohové sestavy oken

Jaké jsou výhody stínění pro tyto případy a na co se vyplatí myslet? Přečtěte si krátký článek věnovaný právě tématu sestav venkovních žaluzií pro vstupní portály a rohová okna. Najdete zde vše podstatné i návod, jak jednoduše sestavu vyměřit.

Nakupte si žaluzie a rolety na míru z bezpečí domova

Málokdo se v tomto období cítí komfortně v přítomnosti cizích osob. Neradi chodíte nakupovat, vyhýbáte se kontaktu, snažíte se chránit zdraví naše a našich nejbližších. Díky e-shopu Labona.cz nemusíte čekat na ukončení karantény, můžete i v této situaci nakoupit potřebné stínění z bezpečí domova.

Konečně akce po více než roce - stavební veletrh VELETON

V dnešní době je to téměř k nevíře - stavební veletrh v termínu 14. - 16. 5. 2021. Ale je tomu tak. A ještě se na něj dostanete bezpečně z pohodlí vašeho gauče. Je online. Žádné testování, žádné kontroly. Vždyť to je super šance získat odpovědi a vybrat si partnery pro vaši stavbu či rekonstrukci.

 

 

Venkovní rolety: Stálice, které svou oblíbenost neztrácí

I když už je to delší doba, kdy předokenní rolety zažívaly období své největší slávy, i dnes mají co nabídnout. Časy se sice změnily, ale kupředu šly i materiály a technologie, které z venkovních rolet dělají nejen spolehlivé stínění, ale také designový prvek.