zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Třetí

Na řadu se dostal třetí článek o tom, jak má správně vypadat zabalená zásilka. Již víme, co očekávat při objednávce vnitřního stínění. V prvním díle šlo o interiérové žaluzie a ve druhém o látkové interiérové stínění. Nyní se podíváme na zásilky stínění určeného pro exteriér.

Venkovní žaluzie

Při koupi venkovní žaluzie s krycími plechy, dorazí Vám 3 balíky. V jednom balíku se nachází samotná žaluzie, ve druhém krycí plech a ve třetím balíčku jsou komponenty.

Kotvící materiál nebude součástí dodávky. Není možno odhadnout, do jakého materiálu se bude kotvit. Součástí dodávky budou pouze stropní držáky dle vašeho výběru.

 

Venkovní roleta

Venkovní rolety jsou určené pro dodatečnou montáž na rám okna či fasádu domu. Stejně jako u venkovní žaluzií, dorazí 3 balíky. V jednom najdete roletu s boxem, ve druhém vodící lišty a v nejmenším balíčku komponenty.

      

Sítě proti hmyzu

Sítí máme v nabídce více druhů a u každé se balení trochu liší. Pojďme se na ně blíže podívat.

Okenní síť a dveřní síť Vám bude doručena zabalená v pevném igelitovém obalu. Žádné komponenty ani kotvící materiál u okenní sítě není potřeba, jelikož otočné držáky jsou již přinýtované k síti. U dveřní sítě jsou ještě přibalené komponenty.

     

Rolovací síť F10 je pečlivě zabalena do bublinkové fólie, ve které najdete vodící lišty, síť a komponenty.

     

Jak má vypadat správně zabalená zásilka víte. Již se nemáte čeho obávat a můžete zboží na adresu, kam se Vám to nejvíce hodí.

V případě, že by byl balík nebo zboží uvnitř poškozeno, řiďte se radami v článku, ve kterém se věnujeme tématu jak správně postupovat při reklamaci.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Pokoj pro školáka – jak vytvořit nejlepší podmínky pro učení

Děti nám rostou a z hrajících si drobečků jsou najednou školou povinní. Výběr vhodného stínění a zajištění dostatku tolik potřebného světla v pokoji je stejně důležité, jako rozmístění nábytku.

Jaké způsoby ovládání venkovních žaluzií jsou možné?

Pokud jste se rozhodli pro pořízení venkovních žaluzií na váš dům či byt, pak na vás kromě výběru tvaru lamel, barvy žaluzie a doplňků čeká ještě jedna velmi těžká volba. A tou je vybrat ovládání. Pojďme si proto popsat možnosti, jaké se u žaluzií nabízí.

Dotace na fotovoltaiku

Jak je to s dotacemi na fotovoltaické systémy v České republice? Jakou část nákladů vám pokryjí a kdy na ně máte nárok? Přečtěte si více v následujícím článku.

Žaluzie den a noc

Název žaluzie den a noc se sice hodně používá, ale nejedná se o správné označení. I přes pruhovaný design, díky kterému stínění opravdu připomíná žaluzie, se typově jedná o rolety.