zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak využít postupný nákup přímo vám na míru?

Dovolili jsme si oslovit naší zákazníci, která na našem eShopu nakoupila opakovaně. A otázka byla na zážitek s postupným nákupem.

"Postupný nákup je hlavní výhodou pro ty, co stejně jako já, si nejsou vždy jistí, zda provedli vše podle zadaného návodu. A druhou výhodou proč využívám postupných nákupů je, že si vše udělám v době, kdy já potřebuji a hlavně v čase, ve kterém chci. Tedy jak se říkává z pohodlí domova. Postupně si vyberete, co se vlastně nejvíce hodí do vašeho interiéru nebo exteriéru. Když si vyberete daný produkt, tak si projdete jeho specifikace v klidu. A to od různé škály barev až po uchycení, ovládání či jinou specifikaci. Dostupné návody jsou dnes opravdu všude, ať už je to video či fotonávod, sami vyměření produktu vymýšlet nemusíte. Oni už to vymysleli a vy dle návodu, u mě vítězí videonávody, zvládnete vyměření levou zadní.

Jelikož jsem i přes to všechno opatrná, tak jsem využila výhody dopravy zdarma na cokoliv a kamkoliv a při první objednávce objednala jeden kus. Jakmile mi zboží došlo a zjistila jsem, že jsem byla při vyměřování úspěšná, vrhla jsem se na objednávku ostatních kusů. Na začátku jsem nelenila a přihlásila jsem se jako registrovaný zákazník, tedy při opakované objednávce si mě již pamatovali, tedy mé údaje a já tak jen zadala jiné rozměry a pohodlně zaslala další objednávku. Na celkovou objednávku se mi po registraci dostalo slevy 3 %, což vždycky potěší. Dnes nám produkty zapadají do interiéru i exteriéru našeho pohodového bydlení. A pocit, že jsme vše zvládli sami, nás naplňuje, že máme opravdové vlastní bydlení."

Pavla V., Blansko

Naše práce = dvoulátkové plisse, uchycení na rám okna

Hlavní důvody postupného nákupu?

  1. Nákup žaluzií, rolet a markýz na internetu není zcela běžný a lidé tyto činnosti vždy nechávali na odborných firmách, proto si chtějí nejprve vyzkoušet, jestli si vše správně vyměřili a vybrali správnou barvu.
  2. Když vidí po jednom objednaném a správně namontovaném kusu, že je vše v pořádku, neváhají se pustit do objednávky žaluzií nebo rolet do celého bytu či domu.
  3. První objednávku můžete uhradit na dobírku a využít tak proces z ruky do ruky.
  4. Nic neriskujete a šetříte až 60 % vašich peněz za žaluzie.

Nebojte se, zvládnete to také! Podívejte se, kolik lidí to již zvládlo a jak byli spokojeni na Heureka.cz. Využijte naší podporu - Asistované objednávky, videí a PDF návodů na vyměření a montáž. Ušetřené peníze a čas stojí za to! 


Petra Šenková




Žaluzie chrání naše soukromí - za vším hledej žárlivost

Již od počátku světa jsme zmítáni emocemi jak pozitivními, tak negativními. Jednou z těchto emocí je i žárlivost. Ale co má žárlivost společného se žaluziemi? Více, než myslíte…

Jak postavit bioklimatickou pergolu: průvodce krok za krokem pro DIY nadšence

Bioklimatické pergoly se staly symbolem moderního a udržitelného venkovního prostoru, který dokáže nabídnout nejen útočiště před sluncem, ale také příjemné místo pro odpočinek ve stínu, a to vše s ohledem na životní prostředí. Pro ty z vás, kteří preferují kvalitní a dlouhodobě udržitelné řešení, přinášíme průvodce stavbou bioklimatické pergoly z hliníku, která je součástí naší nabídky.

Jaký je rozdíl mezi žaluziemi a roletami?

Také si pletete rolety a žaluzie? Připadá vám, že je to jedno a to samé? Vysvětlíme Vám, jaké typy rolet jsou a jaké jsou jejich výhody oproti klasickým žaluziím.

Čištění markýz: Takto bude vaše markýza zase perfektní

Potřebujete si zastínit místo na příjemné posezení u snídaně či večeře, kdy vám slunce svítí přímo na verandu? Nebo chcete jednoduše zamezit přímému průniku slunečních paprsků v průběhu dne do místnosti? K tomu je ideálním řešením markýza. V tomto článku vám vysvětlím, jak velmi jednoduše a šetrně o markýzu pečovat, aby svůj účel mohla splňovat co nejdéle.