zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak zaměřit a namontovat síť proti hmyzu?

Každý v létě řeší stejný problém – otravný hmyz. Jak to udělat, abyste si večer mohli v klidu rozsvítit a nebát se, že vám všechen hmyz nalétá do domu? Jednoduchým řešením jsou sítě proti hmyzu.

Letní večery při otevřeném okně jsou mimořádně příjemné. Bohužel jen do té doby, než se ozve otravné bzučení a objeví nepříjemné komáří štípance. Bránit se proti hmyzu sice můžete různými chemickými prostředky, ale ty bohužel často zapáchají a nejsou zrovna zdraví prospěšné. Více o tomto tématu se můžete dočíst zde.

Ideální variantou je pořízení sítě proti hmyzu, kterou si navíc můžete snadno namontovat sami a výrazně tak ušetřit.

Jak postupovat při pořizování sítě?

Jelikož se sítě proti hmyzu vyrábí na míru, před tím, než je objednáte, musíte provést zaměření. Není se čeho bát – je to tak snadné, že to zvládne doopravdy každý.

Vyměřuje se šířka a výška světlosti neboli vnitřního rámu okna, do kterého se bude síť vkládat. Dále se měří hloubka rámu okna včetně gumového těsnění. Tento rozměr nám uvádí, jakou výšku otočného držáku budeme potřebovat.

 

Máte vyměřeno? Nyní můžete přejít k objednávce na našem e-shopu, kde zadáte vámi vyměřené rozměry, vyberete si barvu síťoviny, barvu rámu a nakonec hloubku otočného držáku. To je vše.

A pak už můžete na otravný hmyz zapomenout

Jakmile bude síť vyrobena a doručena, čeká vás velice jednoduchá montáž, která se provádí pomocí otočných držáků. Držáky stačí otočit, čímž síť připevníte v rámu.

Sítě se montují z interiéru a pro snadnou manipulaci jsou na nich vsazovací madla. Montáží nijak nezasahujete do rámu okna a je bez vrtání.

Nasazení sítě proti hmyzu vám zabere jen chviličku a pak už si jen užíváte čerstvého vzduchu bez bzučení a komářích štípanců.

 

Podívejte se na přehledný návod jak vyměřit a namontovat síť proti hmyzu:

 

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Jak vybrat látku pro screenové rolety?

Vybrat si látku je dalším z velmi náročných kroků. Určitě máte představu, jestli chcete rolety ke stínění, nebo třeba zatemňování, stejně tak jestli chcete světlé nebo tmavé. Ale vybrat si pak jednu konkrétní ze vzorníku už bývá často oříšek. Proto se pojďme podívat, co vám hodnoty a označení jednotlivých látek určují.

Co je to Plisse? Opravdu nejde o papírové žaluzie

Skládané látkové žaluzie Plisse Váš interiér zútulní, doplní o moderní a elegantní prvek s více možnostmi. Plisse materiály obsahují skelné vlákno, které uvítají zejména alergici.

Vystavovali jsme na Stavotechu v Olomouci - Stálo to za to

Minulý týden jsme si vyzkoušeli něco zcela nového – vystavovali jsme na stavebním veletrhu Stavotech v Olomouci, který proběhl od 5. do 7 listopadu 2015. Celé tři dny jsme vysvětlovali, prezentovali...

Jaký je rozdíl mezi žaluzií vyrobenou na míru a typizovanou žaluzií z hobby marketu?

Pro většinu zákazníků je při výběru produktu nejdůležitější cena a ani u žaluzií a rolet tomu není jinak. Před nákupem se zákazníci rozhodují, jestli si pořídit stínění na míru, nebo si pořídit typizované žaluzie v hobbymarketu. Pojďme se podívat na základní rozdíly u těchto dvou možností.