zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jaká je nejjednodušší a nejlevnější varianta plastového plotu?

Soukromí, pocit bezpečí, ale i okrasný prvek – všechny tyto funkce může naplňovat vhodně zvolený plot. Přemýšlíte jaký typ vybrat? Pak nezapomeňte také na další důležité vlastnosti, jako je třeba jeho odolnost a nenáročnost údržby.

Plot je hranice pozemku, která odděluje naše území od cizího, dodává nám pocit bezpečí a soukromí, i když se nejedná o neproniknutelnou betonovou zeď. Plot má také důležitou roli jakožto dekorační prvek našeho obydlí a proto musí ladit s rázem domu a jeho okolím. Přemýšlíte o novém plotu? Podívejte se, jaké jsou trendy.

 

Bezúdržbové ploty

Současným moderním trendem jsou ploty, které se snadno montují, jsou nenáročné na montážní prostor, nevyžadují odborné nářadí a velkou odbornost montážníka. A hlavně jsou bezúdržbové. Všechny tyto vlastnosti splňují ploty plastové.

Od dřeva k nerozeznání

Plastové ploty mají dlouhou životnost a nemusíte se trápit s jejich čištěním a pravidelným natíráním, jako u dřevěných plotů. Výhodou je i jejich vzhled, plastové plaňky totiž vypadají jako opracované dřevo a nabídce si můžete vybrat odstín dle svého gusta. A to nejen mezi dřevodekory, ale také v široké nabídce nejrůznějších barev, které snadno sladíte s již stávajícími prvky na domě a v jeho okolí.

 

 

 

 

 

 

Pokud se plaňky zamažou a silnější déšť je neočistí, stačí je omýt vodou z hadice či vysokotlakového čističe nastaveného na nižší výkon. Při jejich montáži se mohou využít stávající sloupky a podezdívka.

Vsaďte na ohradník

Nejjednodušší a nejlevnější varianta plastového plotu je  tzv. ohradník, který tvoří podélníky bez plotovek připevněné na stávající zděné sloupky.   

Typ profilu: profil 100 x 30mm (včetně výztuhy) 

Typ sloupku: zděný sloupek

Kotvení podélníku: kotvíme upevňovací konzolou L nebo tzv. motýlkem

Doporučená mezera mezi plotovkami:  10 cm

 

Jednoduchou  plastovou stavebnici  zvládne téměř každý. Namontujte si plot, o který se nebudete muset starat, ale určitě vzbudí pozornost nejen vašeho souseda. Protože v jednoduchosti je krása.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Proč lidé objednávají stínící techniku? 3. díl: Vertikální žaluzie

Proč lidé objednávají vertikální žaluzie? Jedním z důvodů je, že zastíní větší skleněné plochy, čehož hojně využívají zejména firmy. Vyrábí se z různých materiálů, z nehořlavého, který se vyplatí do kancelářských prostor či z materiálu se skleným vláknem, který zase uvítají alergici. Můžete je namontovat i do prostoru a opticky tak předělit místnost třeba na pracovišti nebo v domácnosti, což je výhodné i tam, kde se dveře nebo dvířka namontovat nedají. Vertikální žaluzie jsou druhým nejprodávanějším produktem interiérového stínění. Důvodů proč tomu tak je, může být celá řada. Jedním z nejdůležitějších může být snadné vyměření a montáž.

Snižte cenu za energie ve vaší domácnosti

Cena elektřiny raketově stoupla, situace je nejistá a mnoho společností stojí na pokraji svých možností. Na účtech domácností se najednou objevují nemalé částky nad plán rodinného rozpočtu. Zní to trochu jako hororový scénář, že? Tak se pojďme podívat, jak na zdražení elektřiny alespoň trochu vyzrát.

Jaké jsou výhody v sestavě fotovoltaiky od ENBRY oproti konkurenci?

Fotovoltaika je stále populárním způsobem, jak snížit náklady na energie a přispět k ochraně životního prostředí. Pokud uvažujete o instalaci fotovoltaické elektrárny, podívejte se níže, jaké výhody oproti konkurenci přináší pořízení sestavy FVE od společnosti ENBRA.

NOVINKA pro milovníky látkových rolet! Prohlédněte si látkovou roletu Larra

Látkové rolety jsou díky svým funkčním vlastnostem, ale také krásnému vzhledu stále populárnější. Z toho důvodu nyní rozšiřujeme naší nabídku o látkovou roletu Larra, která se pyšní unikátními vlnitými tvary, které rozzáří váš interiér.