zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jaké jsou varianty vertikálních žaluzií?

Vertikální, svislé žaluzie tvoří součást mnoho domácností. Využívají se nejen jako stínící prvek, ale v případě potřeby také opticky předělí místnosti, nebo zakryjí něco, co nemá být vidět. Přemýšlíte nad vertikálními žaluziemi? Pojďte se s námi podívat, jaké varianty existují.

Ať už hledáte vhodné stínění do oken, nebo chcete předělit místnost, vybrat si můžete z dvou základních variant. Na výběr jsou vertikální žaluzie se standardní lamelou 127 mm a užší lamelou, která má 89 mm. Standardní lamela se hodí kamkoliv, užší variantu využijete především pro menší plochy. Naši zákazníci častěji volí variantu se standardní lamelou, ovšem poměr objednávek není moc rozdílný.

Mám atypické okno, co teď?

Skvělou vlastností vertikálních žaluzií je, že je možné je vyrobit i pro atypická okna. O tom, jak správně vertikální žaluzii vyměřit a uskutečnit objednávku, se dočtete v článku Netypické vertikální žaluzie.

Výrobce

Našim dodavatelem a výrobcem vertikálních žaluzií je firma Isotra a.s. . Pokud již doma máte vertikální žaluzie a některý z dílů se vám rozbil, na našich stránkách najdete náhradní díly k žaluziím od výrobce Isotra.

Lze koupit pouze nové lamely?

Často se zákazníci dotazují, jestli jde v našem e-shopu také zakoupit samostatné lamely vertikálních žaluzií, tedy jen látky. Na poptání je i tato koupě možná. Stačí, když napíšete na náš e-mail ve kterém uvedete požadovanou výšku lamel, šířku lamel (127 mm/ 89mm) a látku. My poté pro vás zpracujeme cenovou nabídku.

Jestli se vám látky vertikálních žaluzií, co již máte doma, zničily či ušpinily a nelze je zachránit, nebo se vám jen nelíbí, je tu možnost koupě nových.

Nebojte se změn a oprav, u vertikálních žaluzií je to hračka!

vertikální žaluzie 

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Klasická horizontální žaluzie je nejprodávanějším stíněním. Jak je to možné?

Moderní styly interiéru se neustále mění, nové trendy ovlivňují jejich vybavení. V našich bytech však stále zůstává základní stínící produkt, kterým je klasická hliníková žaluzie. Tato žaluzie se využívá k zastínění bytů, domů, chalup, kanceláří, výrobních hal, obchodů – a spoustě dalších míst.

Snižte cenu za energie ve vaší domácnosti

Cena elektřiny raketově stoupla, situace je nejistá a mnoho společností stojí na pokraji svých možností. Na účtech domácností se najednou objevují nemalé částky nad plán rodinného rozpočtu. Zní to trochu jako hororový scénář, že? Tak se pojďme podívat, jak na zdražení elektřiny alespoň trochu vyzrát.

Vertikální žaluzie nejlevněji

Jedním z nejoblíbenějším  stínícím produktem jsou vertikální žaluzie. Naši oblibu si získaly díky své variabilitě a přijatelné ceně.  

Duorolety a jejich výhody

Látkové duorolety jsou nejen velice efektivní, ale také dokonale praktické. Díky duoreletám doslova ovládnete den i noc.