zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Je potřeba sítě proti hmyzu na zimu uklízet?

Žádné z našich sítí proti hmyzu není třeba na zimu uklízet.

Jsou vyvinuty z hliníkových slitin uzpůsobených na venkovní prostředí. Jejich sezónním odstraněním však zvyšujete jejich životnost. Když už je tedy na zimu chcete demontovat, je dobré dbát na to, aby sítě byly na zimu uskladněny na ležato. Nebudou se tak kroutit.

Doporučujeme je pod sprchou nebo na zahradě opláchnout proudem vody a nechat usušit. Nabízíme speciálně u dveřních sítí H1 inovovaný pant, který umožňuje snadné manuální vysazení sítě proti hmyzu bez nutnosti použití šroubováku. Termín nasazení sítí proti hmyzu záleží čistě na počasí a dotěrném hmyzu!

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jak postavit bioklimatickou pergolu: průvodce krok za krokem pro DIY nadšence

Bioklimatické pergoly se staly symbolem moderního a udržitelného venkovního prostoru, který dokáže nabídnout nejen útočiště před sluncem, ale také příjemné místo pro odpočinek ve stínu, a to vše s ohledem na životní prostředí. Pro ty z vás, kteří preferují kvalitní a dlouhodobě udržitelné řešení, přinášíme průvodce stavbou bioklimatické pergoly z hliníku, která je součástí naší nabídky.

Jak opravit žaluzie

Řešíte nějakou závadu u horizontální žaluzie a nevíte si s ní rady? Mrkněte na nejčastější poškození a přehledné návody na jejich nápravu.

Jaké způsoby ovládání venkovních žaluzií jsou možné?

Pokud jste se rozhodli pro pořízení venkovních žaluzií na váš dům či byt, pak na vás kromě výběru tvaru lamel, barvy žaluzie a doplňků čeká ještě jedna velmi těžká volba. A tou je vybrat ovládání. Pojďme si proto popsat možnosti, jaké se u žaluzií nabízí.

Žaluzie do plastových oken? Komfort a ochrana

Kvalitní plastová okna jsou prakticky bezúdržbová, esteticky příjemná a účinně brání úniku energií. Doplňkem, na který však při pořizování plastových oken nesmíme zapomenout, je také kvalitní stínící produkt.