zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Je potřeba sítě proti hmyzu na zimu uklízet?

Žádné z našich sítí proti hmyzu není třeba na zimu uklízet.

Jsou vyvinuty z hliníkových slitin uzpůsobených na venkovní prostředí. Jejich sezónním odstraněním však zvyšujete jejich životnost. Když už je tedy na zimu chcete demontovat, je dobré dbát na to, aby sítě byly na zimu uskladněny na ležato. Nebudou se tak kroutit.

Doporučujeme je pod sprchou nebo na zahradě opláchnout proudem vody a nechat usušit. Nabízíme speciálně u dveřních sítí H1 inovovaný pant, který umožňuje snadné manuální vysazení sítě proti hmyzu bez nutnosti použití šroubováku. Termín nasazení sítí proti hmyzu záleží čistě na počasí a dotěrném hmyzu!

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Proč lidé objednávají stínící techniku? 3. díl: Vertikální žaluzie

Proč lidé objednávají vertikální žaluzie? Jedním z důvodů je, že zastíní větší skleněné plochy, čehož hojně využívají zejména firmy. Vyrábí se z různých materiálů, z nehořlavého, který se vyplatí do kancelářských prostor či z materiálu se skleným vláknem, který zase uvítají alergici. Můžete je namontovat i do prostoru a opticky tak předělit místnost třeba na pracovišti nebo v domácnosti, což je výhodné i tam, kde se dveře nebo dvířka namontovat nedají. Vertikální žaluzie jsou druhým nejprodávanějším produktem interiérového stínění. Důvodů proč tomu tak je, může být celá řada. Jedním z nejdůležitějších může být snadné vyměření a montáž.

Proč nejsou látkové rolety vhodné do pergoly?

Krásné slunečné dny jsou v plném proudu a nás to táhne si sednout na zahradu a užívat si příjemné chvilky. Sluníčko máme rádi, ale po celém dnu stráveném na slunci začneme přemýšlet, jak vybudované zázemí na zahradě v podobě pergoly zastínit.

Jak opravit žaluzie

Řešíte nějakou závadu u horizontální žaluzie a nevíte si s ní rady? Mrkněte na nejčastější poškození a přehledné návody na jejich nápravu.

Venkovní žaluzie: Kdo šetří má za tři

Vlastníte firmu a poskytujete práci několika lidem a nebo jste majitelem budovy, kterou pronajímáte společnosti pro firemní účely?