zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Je potřeba sítě proti hmyzu na zimu uklízet?

Žádné z našich sítí proti hmyzu není třeba na zimu uklízet.

Jsou vyvinuty z hliníkových slitin uzpůsobených na venkovní prostředí. Jejich sezónním odstraněním však zvyšujete jejich životnost. Když už je tedy na zimu chcete demontovat, je dobré dbát na to, aby sítě byly na zimu uskladněny na ležato. Nebudou se tak kroutit.

Doporučujeme je pod sprchou nebo na zahradě opláchnout proudem vody a nechat usušit. Nabízíme speciálně u dveřních sítí H1 inovovaný pant, který umožňuje snadné manuální vysazení sítě proti hmyzu bez nutnosti použití šroubováku. Termín nasazení sítí proti hmyzu záleží čistě na počasí a dotěrném hmyzu!

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Dotace na venkovní stínicí techniku jsou tady!

S radostí vám oznamujeme, že dlouho očekávaná dotace na venkovní stínicí techniku v rámci programu Nová zelená úsporám je tady, a byla spuštěna v pondělí 15. 10. 2018.

Vliv barev na psychiku: podle čeho vybrat barvu stínění?

Barvy, kterými se obklopujeme, působí na naše psychické rozpoložení. Nejen, že mají vliv na naši náladu, ale dokáží ovlivnit i koncentraci a míru odpočinku. Vybírat barvy bychom proto měli především podle toho, jak na nás působí a nikoli jen podle módních trendů.

Vedra v létě? Takto bude v pokojích příjemně

Léto už je v plném proudu a vy možná zjišťujete, že doma není úplně tak, jak byste si představovali pro odpočinek v parných dnech. Ať už bydlíte v domě nebo v bytě rozhodně není špatné mít stínící systémy, které vaše letní dny pro čtení doma či koukání na televizi udělá podstatně příjemnější. To nemluvě o spaní v noci, kdy se člověk převaluje ze strany na stranu a snaží se vyhledat alespoň nějaké chladnější místečko, obzvláště u takových podkrovních bytů či pokojů v domě.

 

 

Objednejte si pergolu teď a mějte ji na jaře mezi prvními a ještě za letošní cenu

Chystáte se na koupi hliníkové pergoly pro vaše venkovní posezení? Nepromeškejte naši momentální akci. Díky ní si zajistíte letošní cenu a ještě budete mít pergolu v příštím roce mezi prvními.