zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jednoduchá montáž bez vrtání - to je látková roleta Nemo

Látkové rolety patří mezi oblíbený a dostupný produkt vnitřního stínění. Oblíbenost si získaly díky variabilitě provedení a různých možností uchycení.  Široký výběr látek s různými vlastnostmi, odstíny barev a možnost vzorů zajistí vytvořit příjemné prostředí v jakémkoli typu interiéru. Rolety tekstylne 

Poptávka po látkových roletách stále roste a náš dodavatel stínící techniky Isotra a.s. nabízí i látkovou roletu Nemo, která má jednu z předností to, že se montuje na okenní křídlo bez vrtání. Roletka Nemo je vhodná pro klasická okna v běžné velikosti do plochy 1,5m2. Roletka se montuje na speciální závěsy bez nutnosti šroubování do okenního křídla. Boční konzoly se vloží z boku do závěsů, které se zavěsí za horní část okenního křídla.

Roletka má jednoduchý design s komponenty v bílé barvě. Ovládá se snadno pomocí řetízku.  Brzda umožní zastavení rolety v jakékoli poloze. Řetízek není nutné fixovat do držáčku řetízku. Je tedy o další vrtání do okenního křídla méně. Na výběr máte z nepřeberného množství jednobarevných látek, látek s luxusními vzory, stejně jako látky den-noc. Díky jednoduché montáži a rozmanité nabídce látek získáte velice snadno kouzelně individuální interiér.



Pavel Hrdlička




Zúčastnili jsme se dobročinné akce s Nadačním fondem Modrý hroch

Slyšeli jste už o Modrém hrochovi? Že ještě ne? Tak my vám ho s radostí představíme. Čím více se dostane do povědomí, tím více lidem bude moci pomáhat.

Co dělat, když je zboží v balíčku poškozené?

I když se dopravní společnosti pyšní spolehlivým servisem dodání, někdy se stane, že nedodrží čas doručování, o kterém vás informovali SMS nebo mailem. V případě, že zrovna nejste doma, dopravce nechá balíček u souseda. Soused pro zachování dobrých vztahů balíček převezme a dopravci doručení potvrdí. Ale vy po rozbalení zjistíte, že produkt, na který jste se tolik těšili, je poškozen, protože s ním dopravce špatně zacházel. Co teď?

Jak jsem čistila žaluzie?

Horizontální žaluzie patří mezi nejpopulárnější stínění. Jsou cenově dostupné, skvěle stíní a snadno se montují. A navíc se i snadno udržují! Podívejte se, jak je nejlépe vyčistit, aby vám vydržely co nejdéle krásné a funkční.

Stínění na chaty a chalupy

Mnozí z nás už teď trávíme víkendy nebo i jiné dny volna na chatě či chalupě. Blíží se nejspíš velmi teplé léto a proto přichází na řadu probrat možnosti stínění našich druhých domovů.