zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jednoduchá montáž bez vrtání - to je látková roleta Nemo

Látkové rolety patří mezi oblíbený a dostupný produkt vnitřního stínění. Oblíbenost si získaly díky variabilitě provedení a různých možností uchycení.  Široký výběr látek s různými vlastnostmi, odstíny barev a možnost vzorů zajistí vytvořit příjemné prostředí v jakémkoli typu interiéru. Rolety tekstylne 

Poptávka po látkových roletách stále roste a náš dodavatel stínící techniky Isotra a.s. nabízí i látkovou roletu Nemo, která má jednu z předností to, že se montuje na okenní křídlo bez vrtání. Roletka Nemo je vhodná pro klasická okna v běžné velikosti do plochy 1,5m2. Roletka se montuje na speciální závěsy bez nutnosti šroubování do okenního křídla. Boční konzoly se vloží z boku do závěsů, které se zavěsí za horní část okenního křídla.

Roletka má jednoduchý design s komponenty v bílé barvě. Ovládá se snadno pomocí řetízku.  Brzda umožní zastavení rolety v jakékoli poloze. Řetízek není nutné fixovat do držáčku řetízku. Je tedy o další vrtání do okenního křídla méně. Na výběr máte z nepřeberného množství jednobarevných látek, látek s luxusními vzory, stejně jako látky den-noc. Díky jednoduché montáži a rozmanité nabídce látek získáte velice snadno kouzelně individuální interiér.



Pavel Hrdlička




Jednoduchá montáž bez vrtání - to je látková roleta Nemo

Látkové rolety patří mezi oblíbený a dostupný produkt vnitřního stínění. Oblíbenost si získaly díky variabilitě provedení a různých možností uchycení. Široký výběr látek s různými vlastnostmi, odstíny barev a možnost vzorů zajistí vytvořit příjemné prostředí v jakémkoli typu interiéru.

Jaká je nejjednodušší a nejlevnější varianta plastového plotu?

Soukromí, pocit bezpečí, ale i okrasný prvek – všechny tyto funkce může naplňovat vhodně zvolený plot. Přemýšlíte jaký typ vybrat? Pak nezapomeňte také na další důležité vlastnosti, jako je třeba jeho odolnost a nenáročnost údržby.

Podpořte nás v prestižní soutěži ShopRoku 2019

Začala očekávaná událost roku - jedenáctý ročník prestižní soutěže ShopRoku 2019 od společnosti Heureka. Můžete hlasovat pro více e-shopů, zabere vám to ani ne minutku.

První "Světový den stínící techniky" - 21. 3. 2023

První jarní den úplně vyzývá k tomu, abychom se zamysleli nad naším fungováním na planetě Zemi a nad její ochranou. A právě z tohoto důvodu byl na tento den ustaven nový světově uznávaný den - Global shading day, neboli Světový den stínící techniky.