zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jednoduchá montáž bez vrtání - to je látková roleta Nemo

Látkové rolety patří mezi oblíbený a dostupný produkt vnitřního stínění. Oblíbenost si získaly díky variabilitě provedení a různých možností uchycení.  Široký výběr látek s různými vlastnostmi, odstíny barev a možnost vzorů zajistí vytvořit příjemné prostředí v jakémkoli typu interiéru. Rolety tekstylne 

Poptávka po látkových roletách stále roste a náš dodavatel stínící techniky Isotra a.s. nabízí i látkovou roletu Nemo, která má jednu z předností to, že se montuje na okenní křídlo bez vrtání. Roletka Nemo je vhodná pro klasická okna v běžné velikosti do plochy 1,5m2. Roletka se montuje na speciální závěsy bez nutnosti šroubování do okenního křídla. Boční konzoly se vloží z boku do závěsů, které se zavěsí za horní část okenního křídla.

Roletka má jednoduchý design s komponenty v bílé barvě. Ovládá se snadno pomocí řetízku.  Brzda umožní zastavení rolety v jakékoli poloze. Řetízek není nutné fixovat do držáčku řetízku. Je tedy o další vrtání do okenního křídla méně. Na výběr máte z nepřeberného množství jednobarevných látek, látek s luxusními vzory, stejně jako látky den-noc. Díky jednoduché montáži a rozmanité nabídce látek získáte velice snadno kouzelně individuální interiér.



Pavel Hrdlička




Purenitové boxy - nejideálnější varianta pro podomítkové provedení venkovních žaluzií

Nejideálnější možností pro podomítkové provedení venkovních žaluzií je montáž do podomítkových purenitových boxů.  Díky použitému materiálu purenitu a PIR izolace jsou vhodným řešením i pro pasivní domy.

Oblíbené duorolety máme nově i v barevných odstínech!

Speciálním typem rolet jsou takzvané duorolety,  které kombinují dva pruhy látek. Jeden pruh je průhledný a druhý zastiňující, takže si můžete snadno regulovat, kolik světla pustíte do interiéru. Tento typ stínění je výjimečný nejen svou funkčností, ale také designem. Nově si kromě stávajících odstínů můžete vybrat i z dalších barev, které zaručeně rozzáří váš interiér.

Kam použít japonské stěny?

Slyšeli jste už o japonských stěnách? Pokud ano, tak je skvělé, že máte přehled. A víte, že jdou použít i jinam, než jen k zastínění oken? Pokud ne, tak si přečtěte následující článek.

Jednoduchá montáž bez vrtání - to je látková roleta Nemo

Látkové rolety patří mezi oblíbený a dostupný produkt vnitřního stínění. Oblíbenost si získaly díky variabilitě provedení a různých možností uchycení. Široký výběr látek s různými vlastnostmi, odstíny barev a možnost vzorů zajistí vytvořit příjemné prostředí v jakémkoli typu interiéru.