zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jednoduchá montáž bez vrtání - to je látková roleta Nemo

Látkové rolety patří mezi oblíbený a dostupný produkt vnitřního stínění. Oblíbenost si získaly díky variabilitě provedení a různých možností uchycení.  Široký výběr látek s různými vlastnostmi, odstíny barev a možnost vzorů zajistí vytvořit příjemné prostředí v jakémkoli typu interiéru. Rolety tekstylne 

Poptávka po látkových roletách stále roste a náš dodavatel stínící techniky Isotra a.s. nabízí i látkovou roletu Nemo, která má jednu z předností to, že se montuje na okenní křídlo bez vrtání. Roletka Nemo je vhodná pro klasická okna v běžné velikosti do plochy 1,5m2. Roletka se montuje na speciální závěsy bez nutnosti šroubování do okenního křídla. Boční konzoly se vloží z boku do závěsů, které se zavěsí za horní část okenního křídla.

Roletka má jednoduchý design s komponenty v bílé barvě. Ovládá se snadno pomocí řetízku.  Brzda umožní zastavení rolety v jakékoli poloze. Řetízek není nutné fixovat do držáčku řetízku. Je tedy o další vrtání do okenního křídla méně. Na výběr máte z nepřeberného množství jednobarevných látek, látek s luxusními vzory, stejně jako látky den-noc. Díky jednoduché montáži a rozmanité nabídce látek získáte velice snadno kouzelně individuální interiér.



Pavel Hrdlička




Proč nejsou látkové rolety vhodné do pergoly?

Krásné slunečné dny jsou v plném proudu a nás to táhne si sednout na zahradu a užívat si příjemné chvilky. Sluníčko máme rádi, ale po celém dnu stráveném na slunci začneme přemýšlet, jak vybudované zázemí na zahradě v podobě pergoly zastínit.

Jsou venkovní žaluzie dostatečně odolné proti povětrnostním vlivům?

Veškeré části venkovních žaluzií jsou vyrobeny z materiálů určených do venkovních podmínek. Jednotlivé komponenty jsou testovány na extrémní povětrnostní vlivy.

Nestresujte se nákupem stínění – s námi objednáte rychle a z pohodlí domova

I nadále se situace vyvíjí tak trochu nepředvídatelně a co je dnes, nemusí být zítra. Máme pro vás ale dobrou zprávu — nákup stínění online funguje bez omezení a nemusí tak být zbytečně strašák a žrout času.

Textil na terase: jaká by měla být látka pro markýzu?

Ať už máte k dispozici balkon, terasu, nebo rovnou celou zahradu, vždy musíte promyslet, jak do prostoru vhodně umístit venkovní nábytek a jaké zvolit venkovní stínění, aby vám bylo příjemně.