zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jsou venkovní žaluzie dostatečně odolné proti povětrnostním vlivům?

Veškeré části venkovních žaluzií jsou vyrobeny z materiálů určených do venkovních podmínek. Jednotlivé komponenty jsou testovány na extrémní povětrnostní vlivy. Lamely jsou vyrobeny z hliníkové slitiny. Jejich povrch je lakován ve speciální lakovně u našeho dodavatele. Ostatní části venkovních žaluzií jako jsou třeba plechové profily, jsou pozinkovány nebo vyrobeny z hliníku. Žebříčky a textilní pásky jsou vyráběny z vysoce odolných textilních materiálů testovaných pro exteriérové použití. Jejich atesty probíhají v podmínkách -50 až + 65 °C.

Žaluzie je navíc možno opatřit čidly, která v případě nepříznivých povětrnostních podmínek zajistí vytažení žaluzie, a tak zabrání poškození lamel např. silným větrem (80-90km/h). Tyto čidla se doporučují do extrémních podmínek většinou u vysokých administrativních budov na patra 10+.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Snižte cenu za energie ve vaší domácnosti

Cena elektřiny raketově stoupla, situace je nejistá a mnoho společností stojí na pokraji svých možností. Na účtech domácností se najednou objevují nemalé částky nad plán rodinného rozpočtu. Zní to trochu jako hororový scénář, že? Tak se pojďme podívat, jak na zdražení elektřiny alespoň trochu vyzrát.

Řídicí systém TaHoma nebo Connexoon od Somfy?

Řídit na dálku vytápění domu, rozsvěcení světel, zamykání a stahování žaluzií a rolet je dnes snadné. Stačí k tomu účinný řídicí systém a  chytrý mobilní telefon.  V současné době si můžete pořídit řídicí systémy TaHoma a Connexoon od Somfy. Přemýšlíte, který z nich si vybrat? Připravili jsme pro vás seznam výhod obou systémů.

Jak vybrat stínicí techniku? 2. díl

Zda se rozhodneme pro interiérovou nebo exteriérovou stínicí techniku, to se odvíjí od našich potřeb a požadavků, které na stínění klademe. Interiérová stínicí technika je elegantním a především funkčním doplňkem interiéru.

Dveřní síť – praktické a elegantní řešení

Přemýšlíte, jak se nejlépe uchránit před nálety otravného hmyzu? Váš dům můžete vybavit sítěmi do oken a dveří, které vás problému jednoduše zbaví. A nemusíte se bát, sítě nemusí být pouze nevzhledné a nepraktické, v naší nabídce najdete produkty z kvalitních materiálů, v různě barevných provedeních, které váš domov naopak zkrášlí!