zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jsou venkovní žaluzie dostatečně odolné proti povětrnostním vlivům?

Veškeré části venkovních žaluzií jsou vyrobeny z materiálů určených do venkovních podmínek. Jednotlivé komponenty jsou testovány na extrémní povětrnostní vlivy. Lamely jsou vyrobeny z hliníkové slitiny. Jejich povrch je lakován ve speciální lakovně u našeho dodavatele. Ostatní části venkovních žaluzií jako jsou třeba plechové profily, jsou pozinkovány nebo vyrobeny z hliníku. Žebříčky a textilní pásky jsou vyráběny z vysoce odolných textilních materiálů testovaných pro exteriérové použití. Jejich atesty probíhají v podmínkách -50 až + 65 °C.

Žaluzie je navíc možno opatřit čidly, která v případě nepříznivých povětrnostních podmínek zajistí vytažení žaluzie, a tak zabrání poškození lamel např. silným větrem (80-90km/h). Tyto čidla se doporučují do extrémních podmínek většinou u vysokých administrativních budov na patra 10+.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Náhradní díly – vyměňte si opotřebované či ztracené

Námi dodávané produkty jsou kvalitní a mají opravdu dlouhou životnost. Postačí jen pravidelná jednoduchá údržba a nepříjemnosti s opravou se vám budou vyhýbat. Může se však stát, že se nějaká součástka opotřebuje či zakutálí.

Nová varianta provedení žaluzie Cetta – Flexi systém

Venkovní žaluzie Cetta patří mezi oblíbený typ venkovního stínění. Jejich lamely ve tvaru písmene „C“ jsou nabízeny v několika variantách. Na našem e-shopu k žaluziím Cetta 80 a Cetta 65 přibyla nová varianta a to Cetta 60 Flexi.

Jak zabezpečit domácnost před odjezdem na dovolenou?

Odjíždíte na prodloužený víkend nebo na delší dovolenou? Potřebujete zabezpečit dům před nechtěnou návštěvou? I to může být dobrý důvod k instalaci venkovních rolet či žaluzií. Stisknutím jednoho tlačítka můžete naprogramovat stínění tak, že případné zloděje odradíte, nebo alespoň znejistíte.

Jak opravit žaluzie

Řešíte nějakou závadu u horizontální žaluzie a nevíte si s ní rady? Mrkněte na nejčastější poškození a přehledné návody na jejich nápravu.