zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jsou venkovní žaluzie dostatečně odolné proti povětrnostním vlivům?

Veškeré části venkovních žaluzií jsou vyrobeny z materiálů určených do venkovních podmínek. Jednotlivé komponenty jsou testovány na extrémní povětrnostní vlivy. Lamely jsou vyrobeny z hliníkové slitiny. Jejich povrch je lakován ve speciální lakovně u našeho dodavatele. Ostatní části venkovních žaluzií jako jsou třeba plechové profily, jsou pozinkovány nebo vyrobeny z hliníku. Žebříčky a textilní pásky jsou vyráběny z vysoce odolných textilních materiálů testovaných pro exteriérové použití. Jejich atesty probíhají v podmínkách -50 až + 65 °C.

Žaluzie je navíc možno opatřit čidly, která v případě nepříznivých povětrnostních podmínek zajistí vytažení žaluzie, a tak zabrání poškození lamel např. silným větrem (80-90km/h). Tyto čidla se doporučují do extrémních podmínek většinou u vysokých administrativních budov na patra 10+.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Blíží se mezinárodní stavební veletrh v Praze FOR ARCH 2022

Poslední velká letošní akce, na které se s námi můžete potkat, se blíží každým dnem. Už od 20. září se otevřou brány výstaviště PVA EXPO Praha a vy tak budete moci navštívit stavební veletrh FOR ARCH 2022.

Po roce je tu opět Veleton - Stavební online veletrh

Uběhlo to jako voda a je tu další online stavební veletrh Veleton 2023. Co vás na něm čeká a proč ho navštívit? A jakým způsobem?

5 nejpoužívanějších druhů stínění: Které máte doma vy?

Domov je místo, kde jsme sami sebou, kde si můžete konečně v klidu vydechnout, místo kde se můžeme schovat… Zkrátka místo, kde nechceme, aby na nás bylo vidět. A k tomu slouží stínění oken, které se v posledních letech stalo nezbytnou a samozřejmou součástí domácnosti. Víte,  jaké jsou nejčastější druhy?

Plastové ploty: Jak vybrat ten pravý?

Plastové ploty jsou skvělou volbou, jsou pevné a odolné, neztrácí barvu a prakticky se o ně nemusíte starat. Jenže není plot jako plot a ne všechny plastové ploty mají tyto příjemné vlastnosti. Jak ale vybrat ten správný a nešlápnout při tom vedle?