zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jsou venkovní žaluzie dostatečně odolné proti povětrnostním vlivům?

Veškeré části venkovních žaluzií jsou vyrobeny z materiálů určených do venkovních podmínek. Jednotlivé komponenty jsou testovány na extrémní povětrnostní vlivy. Lamely jsou vyrobeny z hliníkové slitiny. Jejich povrch je lakován ve speciální lakovně u našeho dodavatele. Ostatní části venkovních žaluzií jako jsou třeba plechové profily, jsou pozinkovány nebo vyrobeny z hliníku. Žebříčky a textilní pásky jsou vyráběny z vysoce odolných textilních materiálů testovaných pro exteriérové použití. Jejich atesty probíhají v podmínkách -50 až + 65 °C.

Žaluzie je navíc možno opatřit čidly, která v případě nepříznivých povětrnostních podmínek zajistí vytažení žaluzie, a tak zabrání poškození lamel např. silným větrem (80-90km/h). Tyto čidla se doporučují do extrémních podmínek většinou u vysokých administrativních budov na patra 10+.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Stavební veletrh 2023 v Brně se blíží

Vstupenky zdarma v článku.

Jsme rádi za každou příležitost, kde se můžeme se zákazníky potkat osobně a předvést nejen bioklimatickou pergolu a nový zahradní nábytek, ale i další produkty z naší nabídky. Tentokrát v Brně na Stavebním veletrhu v termínu 2. - 4. 3. 2023.

Akce 4 + 1 na interiérové stínění a sítě proti hmyzu

Další výhodná akce je tu. Pořiďte si 5 kousků interiérového stínění a jeden z nich dostanete zdarma. Více k akci se dozvíte v článku.

Samonosné žaluzie – novinky ve venkovních žaluziích

Díky svým přednostem jsou venkovní žaluzie stále více žádány nejen pro novostavby, ale i pro starší domy. Novinkou na našem e-shopu jsou nové typy samonosných žaluzií.

Měníme vzhled, kvalita služeb a produktů zůstává

Měníme se na venek. Co vše to znamená a co se bude dít? Dočtete se po rozkliknutí článku.