zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jsou venkovní žaluzie dostatečně odolné proti povětrnostním vlivům?

Veškeré části venkovních žaluzií jsou vyrobeny z materiálů určených do venkovních podmínek. Jednotlivé komponenty jsou testovány na extrémní povětrnostní vlivy. Lamely jsou vyrobeny z hliníkové slitiny. Jejich povrch je lakován ve speciální lakovně u našeho dodavatele. Ostatní části venkovních žaluzií jako jsou třeba plechové profily, jsou pozinkovány nebo vyrobeny z hliníku. Žebříčky a textilní pásky jsou vyráběny z vysoce odolných textilních materiálů testovaných pro exteriérové použití. Jejich atesty probíhají v podmínkách -50 až + 65 °C.

Žaluzie je navíc možno opatřit čidly, která v případě nepříznivých povětrnostních podmínek zajistí vytažení žaluzie, a tak zabrání poškození lamel např. silným větrem (80-90km/h). Tyto čidla se doporučují do extrémních podmínek většinou u vysokých administrativních budov na patra 10+.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Proč pořídit plastový plot?

Mám raději dřevo. Nesnáším plastové výrobky. Dřevo je živé, plast je mrtvý. Už jste někdy slyšeli podobné věty? Určitě ano. Já souhlasím také. Teď se na to podíváme trošku z jiného úhlu.

Látková stínící technika do interiéru: jak ji vybrat?

Látkové stínění má celou řadu výhod, zastíní, zabrání přehřívání i vychládání místnosti a navíc skvěle vypadá. Aby nám však přinášelo co největší užitek, musíme si zvolit vhodný druh stínění a látku. Jak stínění vybrat, aby sedělo do interiéru a propustilo jen tolik světla, kolik potřebujeme? Podívejte se na rozdíly mezi jednotlivými druhy stínění.

Nebojte se změny a zkuste vnitřní látkové rolety

Čekáte miminko, přistěhoval se k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potřebujete změnit ráz pokoje? Zkuste látkové rolety.

Jaký je rozdíl mezi žaluzií vyrobenou na míru a typizovanou žaluzií z hobby marketu?

Pro většinu zákazníků je při výběru produktu nejdůležitější cena a ani u žaluzií a rolet tomu není jinak. Před nákupem se zákazníci rozhodují, jestli si pořídit stínění na míru, nebo si pořídit typizované žaluzie v hobbymarketu. Pojďme se podívat na základní rozdíly u těchto dvou možností.