zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jsou vhodné žaluzie do vlhkého prostředí?

Snad v každém domě či bytě se řeší tato otázka. V koupelně, prádelně či u bazénu. V těchto místnostech je nesmírně vlhko. Normální žaluzie během 3-6 let zkorodují.

V čem je rozdíl?

Pokud vybíráte žaluzie do vlhkého prostředí. Je dobré dbát na to, aby celá žaluzie byla z hliníku. U většiny standardních typů žaluzií jsou z hliníku jen lamely. Zbylé části žaluzie jsou však pozinkované. Doporučujeme tedy celo-hliníkovou žaluzii. Jedná se o design žaluzie HIT I s celohliníkovou úpravou do vlhkého prostředí.

Na co si dát pozor?

Příplatek za jeden kus žaluzie je 480 Kč. Většinou do domu či bytu jsou potřeba jednotky kusů těchto speciálních žaluzií. Takže navýšení ceny se nemusíte obávat. V případě, že preferujete horizontální žaluzie HIT II, počítejte s drobným rozdílem designu mezi těmito žaluziemi. Není však většinou problém mít v koupelně odlišný profil žaluzie než ve zbytku domu.

Jak na to?

Pro výběr žaluzie do vlhkého prostředí je třeba v našem výběru zvolit horizontální žaluzii HIT I a ve výběru specifikace zatrhnout ikonku :

Žaluzie do vlhkého prostředí

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Nové plastové palubky ECO

Dřevěné obklady jsou krásné, ale je jim potřeba věnovat péči a průběžně se o ně starat. Tato, pro někoho obtěžující činnost odpadá v případě, kdy zvolíte obklad z plastových palubek. Plastové palubky jsou bezúdržbové, odolné a krásně vypadají. Podívejte se na naše novinky.

Horizontální žaluzie nebo látkové rolety?

Je to velmi často probírané téma. Když zvažujete interní zastínění oken, toto jsou dvě nejčastěji volené varianty. Jaké jsou jejich výhody?

Nevyhazujte peníze za protápění - kupte si venkovní rolety!

Je tu už chladné zimní období, které nás nutí trávit více a více času uvnitř našich domů a bytů. Zdi snáze chladnou, začínáme více topit. Jak ušetřit za topení a užít si teplo domova i v třeskuté zimě?

Hliníková a dřevěná pergola – kterou vybrat?

Přemýšlíte o koupi pergoly a stále se rozhodujete, který materiál je pro výrobu pergoly nejvhodnější? Nejčastěji používanými materiály jsou hliník a dřevo. Rozhodujícím faktorem při výběru materiálu je především vzhled, pořizovací náklady a nároky na údržbu.