zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jsou vhodné žaluzie do vlhkého prostředí?

Snad v každém domě či bytě se řeší tato otázka. V koupelně, prádelně či u bazénu. V těchto místnostech je nesmírně vlhko. Normální žaluzie během 3-6 let zkorodují.

V čem je rozdíl?

Pokud vybíráte žaluzie do vlhkého prostředí. Je dobré dbát na to, aby celá žaluzie byla z hliníku. U většiny standardních typů žaluzií jsou z hliníku jen lamely. Zbylé části žaluzie jsou však pozinkované. Doporučujeme tedy celo-hliníkovou žaluzii. Jedná se o design žaluzie HIT I s celohliníkovou úpravou do vlhkého prostředí.

Na co si dát pozor?

Příplatek za jeden kus žaluzie je 480 Kč. Většinou do domu či bytu jsou potřeba jednotky kusů těchto speciálních žaluzií. Takže navýšení ceny se nemusíte obávat. V případě, že preferujete horizontální žaluzie HIT II, počítejte s drobným rozdílem designu mezi těmito žaluziemi. Není však většinou problém mít v koupelně odlišný profil žaluzie než ve zbytku domu.

Jak na to?

Pro výběr žaluzie do vlhkého prostředí je třeba v našem výběru zvolit horizontální žaluzii HIT I a ve výběru specifikace zatrhnout ikonku :

Žaluzie do vlhkého prostředí

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Co dělat, když je zboží v balíčku poškozené?

I když se dopravní společnosti pyšní spolehlivým servisem dodání, někdy se stane, že nedodrží čas doručování, o kterém vás informovali SMS nebo mailem. V případě, že zrovna nejste doma, dopravce nechá balíček u souseda. Soused pro zachování dobrých vztahů balíček převezme a dopravci doručení potvrdí. Ale vy po rozbalení zjistíte, že produkt, na který jste se tolik těšili, je poškozen, protože s ním dopravce špatně zacházel. Co teď?

Originální stínění oken – to jsou látkové rolety den a noc

V posledních letech oživily nabídku klasických látkových rolet i výjimečné rolety s názvem den a noc, zebra nebo ve zkratce duorolety. V čem se liší od běžných rolet?

 

Novinka v naší nabídce - sekční garážová vrata na míru

Podzim je tu, s ním přichází chladnější počasí a s ním pomalu zazimovávání rozestavěných domů, chat a chalup. Často je s tím spojená i potřeba uzavření do teď otevřených garáží a vjezdů a promrzání místností díky starým netěsnícím vratům. Pojďte to zavčas vyřešit - máme na to lék.

Typy screenových rolet

Nabídka screenových rolet je dnes už poměrně obsáhlá, ale kdo se v tom má vyznat? Proto se v dnešním článku podíváme na výhody venkovních screenových rolet, jejich druhy a rozdíly mezi nimi.