zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jsou vhodné žaluzie do vlhkého prostředí?

Snad v každém domě či bytě se řeší tato otázka. V koupelně, prádelně či u bazénu. V těchto místnostech je nesmírně vlhko. Normální žaluzie během 3-6 let zkorodují.

V čem je rozdíl?

Pokud vybíráte žaluzie do vlhkého prostředí. Je dobré dbát na to, aby celá žaluzie byla z hliníku. U většiny standardních typů žaluzií jsou z hliníku jen lamely. Zbylé části žaluzie jsou však pozinkované. Doporučujeme tedy celo-hliníkovou žaluzii. Jedná se o design žaluzie HIT I s celohliníkovou úpravou do vlhkého prostředí.

Na co si dát pozor?

Příplatek za jeden kus žaluzie je 480 Kč. Většinou do domu či bytu jsou potřeba jednotky kusů těchto speciálních žaluzií. Takže navýšení ceny se nemusíte obávat. V případě, že preferujete horizontální žaluzie HIT II, počítejte s drobným rozdílem designu mezi těmito žaluziemi. Není však většinou problém mít v koupelně odlišný profil žaluzie než ve zbytku domu.

Jak na to?

Pro výběr žaluzie do vlhkého prostředí je třeba v našem výběru zvolit horizontální žaluzii HIT I a ve výběru specifikace zatrhnout ikonku :

Žaluzie do vlhkého prostředí

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Největší veletrh žaluzií

Největší veletrh žaluzií, rolet, pergol a markýz na světě! Byli jsme na R+T ve Stuttgartu!

Duorolety a jejich výhody

Látkové duorolety jsou nejen velice efektivní, ale také dokonale praktické. Díky duoreletám doslova ovládnete den i noc.

5 nejprodávanějších produktů sezóny 2019

S oblibou nákupu přes internet se zlepšuje a roste i pestrost nabízeného zboží. Svou velkou důvěru získaly i kategorie pro dům a zahradu, do které spadá i stínící technika. Jakých je 5 nejprodávanějších produktů sezóny 2019 e-shopu Labona.cz?

Dotace na venkovní stínicí techniku jsou tady!

S radostí vám oznamujeme, že dlouho očekávaná dotace na venkovní stínicí techniku v rámci programu Nová zelená úsporám je tady, a byla spuštěna v pondělí 15. 10. 2018.