zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jsou vhodné žaluzie do vlhkého prostředí?

Snad v každém domě či bytě se řeší tato otázka. V koupelně, prádelně či u bazénu. V těchto místnostech je nesmírně vlhko. Normální žaluzie během 3-6 let zkorodují.

V čem je rozdíl?

Pokud vybíráte žaluzie do vlhkého prostředí. Je dobré dbát na to, aby celá žaluzie byla z hliníku. U většiny standardních typů žaluzií jsou z hliníku jen lamely. Zbylé části žaluzie jsou však pozinkované. Doporučujeme tedy celo-hliníkovou žaluzii. Jedná se o design žaluzie HIT I s celohliníkovou úpravou do vlhkého prostředí.

Na co si dát pozor?

Příplatek za jeden kus žaluzie je 480 Kč. Většinou do domu či bytu jsou potřeba jednotky kusů těchto speciálních žaluzií. Takže navýšení ceny se nemusíte obávat. V případě, že preferujete horizontální žaluzie HIT II, počítejte s drobným rozdílem designu mezi těmito žaluziemi. Není však většinou problém mít v koupelně odlišný profil žaluzie než ve zbytku domu.

Jak na to?

Pro výběr žaluzie do vlhkého prostředí je třeba v našem výběru zvolit horizontální žaluzii HIT I a ve výběru specifikace zatrhnout ikonku :

Žaluzie do vlhkého prostředí

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Venkovní stínění pro střešní okna

Novinka od značky ISOTRA, roleta Screen SKY, kombinuje to nejlepší z venkovní stínící techniky a screenových rolet. Pomáhá regulovat sluneční paprsky, zabraňuje přehřívání interiéru a chrání také před hlukem. Pojďme se na ni podívat podrobněji.

Moderní plastové květináče rozzáří okenní parapet i celý interiér

Jaro je za dveřmi a s ním i roste touha dostat do našich příbytků více zeleně a květů. Až toto rozkvetlé a nádherné období dorazí do Česka na plno, budeme se chtít obklopit květinami o to více. Ještě si však musíme nějaký ten pátek počkat, nicméně začít můžete zvelebováním interiéru. Aby rostliny co nejvíce vynikly a plnili i dekorativní funkci vyberte jim parádní a moderní květináče.

Jsou předokenní rolety bezpečnostním prvkem?

Předokenní rolety jsou klasickým doplňkem oken s velmi praktickými vlastnostmi.

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Třetí

Na řadu se dostal třetí článek o tom, jak má správně vypadat zabalená zásilka. Již víme, co očekávat při objednávce vnitřního stínění. V prvním díle šlo o interiérové žaluzie a ve druhém o látkové interiérové stínění. Nyní se podíváme na zásilky stínění určeného pro exteriér.