zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jsou vhodné žaluzie do vlhkého prostředí?

Snad v každém domě či bytě se řeší tato otázka. V koupelně, prádelně či u bazénu. V těchto místnostech je nesmírně vlhko. Normální žaluzie během 3-6 let zkorodují.

V čem je rozdíl?

Pokud vybíráte žaluzie do vlhkého prostředí. Je dobré dbát na to, aby celá žaluzie byla z hliníku. U většiny standardních typů žaluzií jsou z hliníku jen lamely. Zbylé části žaluzie jsou však pozinkované. Doporučujeme tedy celo-hliníkovou žaluzii. Jedná se o design žaluzie HIT I s celohliníkovou úpravou do vlhkého prostředí.

Na co si dát pozor?

Příplatek za jeden kus žaluzie je 480 Kč. Většinou do domu či bytu jsou potřeba jednotky kusů těchto speciálních žaluzií. Takže navýšení ceny se nemusíte obávat. V případě, že preferujete horizontální žaluzie HIT II, počítejte s drobným rozdílem designu mezi těmito žaluziemi. Není však většinou problém mít v koupelně odlišný profil žaluzie než ve zbytku domu.

Jak na to?

Pro výběr žaluzie do vlhkého prostředí je třeba v našem výběru zvolit horizontální žaluzii HIT I a ve výběru specifikace zatrhnout ikonku :

Žaluzie do vlhkého prostředí

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Řídicí systém TaHoma nebo Connexoon od Somfy?

Řídit na dálku vytápění domu, rozsvěcení světel, zamykání a stahování žaluzií a rolet je dnes snadné. Stačí k tomu účinný řídicí systém a  chytrý mobilní telefon.  V současné době si můžete pořídit řídicí systémy TaHoma a Connexoon od Somfy. Přemýšlíte, který z nich si vybrat? Připravili jsme pro vás seznam výhod obou systémů.

5 nejpoužívanějších druhů stínění: Které máte doma vy?

Domov je místo, kde jsme sami sebou, kde si můžete konečně v klidu vydechnout, místo kde se můžeme schovat… Zkrátka místo, kde nechceme, aby na nás bylo vidět. A k tomu slouží stínění oken, které se v posledních letech stalo nezbytnou a samozřejmou součástí domácnosti. Víte,  jaké jsou nejčastější druhy?

Vedra v létě? Takto bude v pokojích příjemně

Léto už je v plném proudu a vy možná zjišťujete, že doma není úplně tak, jak byste si představovali pro odpočinek v parných dnech. Ať už bydlíte v domě nebo v bytě rozhodně není špatné mít stínící systémy, které vaše letní dny pro čtení doma či koukání na televizi udělá podstatně příjemnější. To nemluvě o spaní v noci, kdy se člověk převaluje ze strany na stranu a snaží se vyhledat alespoň nějaké chladnější místečko, obzvláště u takových podkrovních bytů či pokojů v domě.

 

 

Recyklované materiály pro výrobu purenitového boxu

V dnešní době je důležitější než kdy jindy zaměřit se na udržitelnost a ekologické postupy ve všech oblastech našeho života, včetně výrobního průmyslu. Recyklované materiály se stávají klíčovým prvkem v boji proti plýtvání zdrojů a znečištění životního prostředí. Tento článek se zaměřuje na využití recyklovaných materiálů ve výrobě, konkrétně na příkladu purenitového boxu a bočního ostění, kde se ukazuje, jak mohou být inovativní materiály využity k vytvoření kvalitních a trvanlivých produktů.