zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Kde všude se dají využít plastové plotové profily?

Věděli jste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použít pouze pro sestavení plotového pole? Co takhle nový zahradní stolek či lavičky? Vyzkoušejte levnou variantu, se kterou můžete získat trvanlivý zahradní nábytek v dekoru, který si sami zvolíte.

Profily plastových plotů jsou skvělé nejen na stavbu plotu, ale také na výrobu zahradního nábytku. Pokud přemýšlíte nad výměnou vašeho zahradního stolu ze dřeva, ale nechce se vám ho každých pár let znovu natírat a udržovat, tak vsaďte na plastové profily, které jsou téměř bezúdržbové.

Jak na to?

Kovovou konstrukci ošetřete a přichystejte, můžete ji natřít barvou. Vyměřte si potřebné délky profilů a objednejte je v našem konfigurátoru. Vybírat můžete z mnoha dekorů, kromě základní bílé barvy máme 5 různých odstínů v kategorii Classic a spoustu dalších v kategorii Prestige. Na boční strany profilů lze použít plastové krytky, stejně jako když profily použijete pro klasický plot. Tímto způsobem lze renovovat i lavičky, posezení a další věci, které vás napadnou.

Držíme vám palce

Pro opravdové kutily je výzvou si stůl, lavici a sestavy vyrobit úplně celé sám. S tím už vám ale nepomůžeme. Kovové konstrukce nejsou v naší nabídce, ovšem plastové profily vám rádi vyrobíme a doručíme.

S novou sestavou na zahradu, kterou se už nebudete muset starat, si dosyta užijete nadcházející teplé dny.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Stínění pro moderní dům, to jsou screenové rolety

Energetická úspora je díky novým technologiím stále výraznější a není proto divu, že pasivní domy jsou velmi populární. Fungují na principu systému vytápění, řízeného  větrání a využívání pasivních zdrojů tepla pomocí rekuperační jednotky. A ani zde nesmí chybět účinné stínění, které zajistí ochlazení interiéru v teplých letních měsících. Jaké vybrat?

Textil na terase: jaká by měla být látka pro markýzu?

Ať už máte k dispozici balkon, terasu, nebo rovnou celou zahradu, vždy musíte promyslet, jak do prostoru vhodně umístit venkovní nábytek a jaké zvolit venkovní stínění, aby vám bylo příjemně.

Jak dostat přírodu do interiéru? Vsaďte na dřevěné žaluzie

Při výběru žaluzií do interiéru musíte myslet nejen na barvu a vzor, ale také celkovou atmosféru, kterou chcete pomocí stínění vytvořit. Trefou do černého jsou dřevěné žaluzie, které spolehlivě přivedou přírodu do vašeho interiéru  a dodají mu příjemnou, domácí atmosféru.

Nevyhazujte peníze za protápění - kupte si venkovní rolety!

Je tu už chladné zimní období, které nás nutí trávit více a více času uvnitř našich domů a bytů. Zdi snáze chladnou, začínáme více topit. Jak ušetřit za topení a užít si teplo domova i v třeskuté zimě?