zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Kde všude se dají využít plastové plotové profily?

Věděli jste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použít pouze pro sestavení plotového pole? Co takhle nový zahradní stolek či lavičky? Vyzkoušejte levnou variantu, se kterou můžete získat trvanlivý zahradní nábytek v dekoru, který si sami zvolíte.

Profily plastových plotů jsou skvělé nejen na stavbu plotu, ale také na výrobu zahradního nábytku. Pokud přemýšlíte nad výměnou vašeho zahradního stolu ze dřeva, ale nechce se vám ho každých pár let znovu natírat a udržovat, tak vsaďte na plastové profily, které jsou téměř bezúdržbové.

Jak na to?

Kovovou konstrukci ošetřete a přichystejte, můžete ji natřít barvou. Vyměřte si potřebné délky profilů a objednejte je v našem konfigurátoru. Vybírat můžete z mnoha dekorů, kromě základní bílé barvy máme 5 různých odstínů v kategorii Classic a spoustu dalších v kategorii Prestige. Na boční strany profilů lze použít plastové krytky, stejně jako když profily použijete pro klasický plot. Tímto způsobem lze renovovat i lavičky, posezení a další věci, které vás napadnou.

Držíme vám palce

Pro opravdové kutily je výzvou si stůl, lavici a sestavy vyrobit úplně celé sám. S tím už vám ale nepomůžeme. Kovové konstrukce nejsou v naší nabídce, ovšem plastové profily vám rádi vyrobíme a doručíme.

S novou sestavou na zahradu, kterou se už nebudete muset starat, si dosyta užijete nadcházející teplé dny.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Moderní plastové palubky nebo klasické dřevěné obklady?

 Plastové palubky jsou moderní alternativou ke klasickému provedení ze dřevěných obkladů. Využijete je na fasádách domů, střešních podbití nebo obložení vikýřů a obložení schodů. V čem jsou lepší?

Blíží se mezinárodní stavební veletrh v Praze FOR ARCH 2022

Poslední velká letošní akce, na které se s námi můžete potkat, se blíží každým dnem. Už od 20. září se otevřou brány výstaviště PVA EXPO Praha a vy tak budete moci navštívit stavební veletrh FOR ARCH 2022.

Blíží se veletrh For Garden 2022 v Praze

Budeme na dalším veletrhu - tentokrát osobně na For Garden 2022 v Praze Letňanech.

Jak na zastínění podkroví?

Prázdné půdní prostory mají své kouzlo a atmosféru, která přímo vybízí k vytvoření originální součásti bydlení. Většinou jsou atypické a veškeré vybavení je potřeba promyslet tak, aby do interiéru sedělo. Zastínění střešních oken je na půdě nejen nutností, ale také krásným doplňkem, který sladí design celého pokoje.