zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Kde všude se dají využít plastové plotové profily?

Věděli jste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použít pouze pro sestavení plotového pole? Co takhle nový zahradní stolek či lavičky? Vyzkoušejte levnou variantu, se kterou můžete získat trvanlivý zahradní nábytek v dekoru, který si sami zvolíte.

Profily plastových plotů jsou skvělé nejen na stavbu plotu, ale také na výrobu zahradního nábytku. Pokud přemýšlíte nad výměnou vašeho zahradního stolu ze dřeva, ale nechce se vám ho každých pár let znovu natírat a udržovat, tak vsaďte na plastové profily, které jsou téměř bezúdržbové.

Jak na to?

Kovovou konstrukci ošetřete a přichystejte, můžete ji natřít barvou. Vyměřte si potřebné délky profilů a objednejte je v našem konfigurátoru. Vybírat můžete z mnoha dekorů, kromě základní bílé barvy máme 5 různých odstínů v kategorii Classic a spoustu dalších v kategorii Prestige. Na boční strany profilů lze použít plastové krytky, stejně jako když profily použijete pro klasický plot. Tímto způsobem lze renovovat i lavičky, posezení a další věci, které vás napadnou.

Držíme vám palce

Pro opravdové kutily je výzvou si stůl, lavici a sestavy vyrobit úplně celé sám. S tím už vám ale nepomůžeme. Kovové konstrukce nejsou v naší nabídce, ovšem plastové profily vám rádi vyrobíme a doručíme.

S novou sestavou na zahradu, kterou se už nebudete muset starat, si dosyta užijete nadcházející teplé dny.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Je potřeba sítě proti hmyzu na zimu uklízet?

Žádné z našich sítí proti hmyzu není třeba na zimu uklízet. Jsou vyvinuty z hliníkových slitin uzpůsobených na venkovní prostředí...

Největší stálice našeho e-shopu? Horizontální žaluzie jsou opravdu HIT!

Klasické interiérové horizontální žaluzie se vyskytují snad v každé domácnosti a nejen tam. Interiérová žaluzie je cenově nejdostupnější stínicí prvek, který nikdy nevyjde z módy. Podívejte se, jaké horizontální žaluzie najdete u nás na e-shopu a proč se jim říká HIT.

Venkovní rolety: Stálice, které svou oblíbenost neztrácí

I když už je to delší doba, kdy předokenní rolety zažívaly období své největší slávy, i dnes mají co nabídnout. Časy se sice změnily, ale kupředu šly i materiály a technologie, které z venkovních rolet dělají nejen spolehlivé stínění, ale také designový prvek.

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Druhý

V minulém článku jsme si pro představu ukázali, jak vypadají balíky se zbožím, které si objednáte v eshopu Labona. Budeme pokračovat ve stejném duchu a ukážeme si další zásilky našich produktů. Tentokrát se podíváme blíže na vnitřní látkové stínění.