zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Kdo mi poradí s výběrem žaluzií a dalšího stínění?

Je dobré znát odpovědi na několik otázek a poté znát pár základních pravidel při výběru. Na našem nákupním portálu Labona.cz jsme pro Vás vytvořili Rádce, který Vám pomůže s výběrem.

 

Podle jakých priorit si vybírat?

Nejdůležitější bude otázka, co od stínění očekáváte? Jestli budete chtít úplné zatemnění či jen lehké zatemnění. Může pro Vás být priorita i bezpečnost či izolace zvuku. Svou roli hraje i provedení oken, jestli jsou z plastu, dřeva či hliníku. Může Vás ovlivnit, do jaké místnosti stínění budete instalovat. Po zadání jednoho nebo všech tří parametrů Vám náš rádce vybere vhodné produkty. Jednoduchým kliknutím na produkt, který se Vám líbí nejvíce se ocitnete přímo v nákupním procesu, kde vidíte kolik Vás daný produkt stojí.

 

 

3 zlatá pravidla při výběru žaluzií a jiného stínění

1. V celé budově vždy dodržujte stejné linie horizontální nebo vertikální

2. V daném patře mějte vždy stejný typ stínění – nehodí se kombinovat třeba horizontální žaluzie a látkové rolety ve stejném patře budovy

3. Ve stejné místnosti doporučujeme stejný produkt se stejnou barvou

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Záclony v kuchyni: čím je nahradit?

Tradičně se k zastínění kuchyně používaly záclony a závěsy, v poslední době se však trendy mění a častěji se setkáváme spíše s roletami a žaluziemi. Které z nich jsou do kuchyně vhodné? Podívejte se, jak je vybrat.

Jarní péče o exteriérovou stínicí techniku

S končícím studeným počasím nastává čas pravidelného jarního úklidu, k němuž neodmyslitelně patří i úklid zahrady a okolí domu. A protože je jaro svými teplotami ideálním obdobím pro mytí oken, měli bychom se spolu s nimi zaměřit i na čištění a pravidelnou údržbu stínící techniky. V dnešním článku se zaměříme na péči o exteriérovou stínící techniku a sítě proti hmyzu.

Jak vybrat látku do střešních oken?

V dnešní době, kdy je i v menších městech přemíra světelného smogu, mohou nezastíněné střešní okna narušit náš spánek. Budit nás může také jasný úplněk. V letních dnech je to naopak horké slunce, které nám bez pořádné klimatizace nedovolí zůstat v místnosti. Jaké tedy vybrat stínění pro klidný spánek či letní pobyt v podkroví domu?

Rozšířili jsme vzorník screenových látek! Co na ně říkáte?

I letos se po náročné sezóně našemu výrobci podařilo dojednat a naskladnit nové látky ke screenovým roletám. A my jsme z nich nadšení! Připravili jsme pro vás přehled všech screenových látek s jejich vlastnostmi, abyste si mohli snadno vybrat to pravé do vašeho domova.