zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Kdo mi poradí s výběrem žaluzií a dalšího stínění?

Je dobré znát odpovědi na několik otázek a poté znát pár základních pravidel při výběru. Na našem nákupním portálu Labona.cz jsme pro Vás vytvořili Rádce, který Vám pomůže s výběrem.

 

Podle jakých priorit si vybírat?

Nejdůležitější bude otázka, co od stínění očekáváte? Jestli budete chtít úplné zatemnění či jen lehké zatemnění. Může pro Vás být priorita i bezpečnost či izolace zvuku. Svou roli hraje i provedení oken, jestli jsou z plastu, dřeva či hliníku. Může Vás ovlivnit, do jaké místnosti stínění budete instalovat. Po zadání jednoho nebo všech tří parametrů Vám náš rádce vybere vhodné produkty. Jednoduchým kliknutím na produkt, který se Vám líbí nejvíce se ocitnete přímo v nákupním procesu, kde vidíte kolik Vás daný produkt stojí.

 

 

3 zlatá pravidla při výběru žaluzií a jiného stínění

1. V celé budově vždy dodržujte stejné linie horizontální nebo vertikální

2. V daném patře mějte vždy stejný typ stínění – nehodí se kombinovat třeba horizontální žaluzie a látkové rolety ve stejném patře budovy

3. Ve stejné místnosti doporučujeme stejný produkt se stejnou barvou

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Srovnání venkovních žaluzií a rolet - které vybrat?

Pojďme se v tomto článku podívat na další často diskutované téma při výběru stínící techniky. Tentokrát se podíváme na rozdíly mezi venkovními žaluziemi a roletami.

Nevyhazujte peníze za protápění - kupte si venkovní rolety!

Je tu už chladné zimní období, které nás nutí trávit více a více času uvnitř našich domů a bytů. Zdi snáze chladnou, začínáme více topit. Jak ušetřit za topení a užít si teplo domova i v třeskuté zimě?

Jak vybrat stínící techniku? 1. díl

Mnoho z nás pocítí s prvními jarními paprsky slunce potřebu pořídit si stínění. Ne vždy však bývá výběr dostatečně promyšlen a my jsme poté z fungování stínící techniky spíše v rozpacích. Pojďme si říct, jak postupovat, abychom nespokojenosti předešli.

Jak se čistí moderní látková stínící technika?

Vysávání, utírání prachu, čištění, leštění, jsou činnosti, které se všeobecně netěší přílišné popularitě, avšak jsou nezbytnou součásti běžného života.