zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Kdo mi poradí s výběrem žaluzií a dalšího stínění?

Je dobré znát odpovědi na několik otázek a poté znát pár základních pravidel při výběru. Na našem nákupním portálu Labona.cz jsme pro Vás vytvořili Rádce, který Vám pomůže s výběrem.

 

Podle jakých priorit si vybírat?

Nejdůležitější bude otázka, co od stínění očekáváte? Jestli budete chtít úplné zatemnění či jen lehké zatemnění. Může pro Vás být priorita i bezpečnost či izolace zvuku. Svou roli hraje i provedení oken, jestli jsou z plastu, dřeva či hliníku. Může Vás ovlivnit, do jaké místnosti stínění budete instalovat. Po zadání jednoho nebo všech tří parametrů Vám náš rádce vybere vhodné produkty. Jednoduchým kliknutím na produkt, který se Vám líbí nejvíce se ocitnete přímo v nákupním procesu, kde vidíte kolik Vás daný produkt stojí.

 

 

3 zlatá pravidla při výběru žaluzií a jiného stínění

1. V celé budově vždy dodržujte stejné linie horizontální nebo vertikální

2. V daném patře mějte vždy stejný typ stínění – nehodí se kombinovat třeba horizontální žaluzie a látkové rolety ve stejném patře budovy

3. Ve stejné místnosti doporučujeme stejný produkt se stejnou barvou

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Největší stálice našeho e-shopu? Horizontální žaluzie jsou opravdu HIT!

Klasické interiérové horizontální žaluzie se vyskytují snad v každé domácnosti a nejen tam. Interiérová žaluzie je cenově nejdostupnější stínicí prvek, který nikdy nevyjde z módy. Podívejte se, jaké horizontální žaluzie najdete u nás na e-shopu a proč se jim říká HIT.

Akce na bioklimatické pergoly a venkovní žaluzie brzy končí

Akce na bioklimatické pergoly a venkovní žaluzie brzy skončí. Do konce února máte ještě možnost objednat pergolu ARTOSI se slevou 6 % a také se screenovými roletami 1 + 1 zdarma. U venkovních žaluzií jede akce 4 + 1 zdarma. Využijte obou akcí zavčas a buďte připraveni na léto.

Máte při spánku dostatek tmy?

S nástupem tmy se v krvi začne zvyšovat hladina melatoninu. Hormonu, který tělu zajistí klidný spánek, během kterého se dobíjí naše unavené tělo.

Netypické vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie jsou elegantní, snadno se udržují a navíc se hodí nejen pro větší prosklené plochy, ale i pro plochy atypické. Pokud se vám tento typ stínění líbí, můžete si ho nechat vyrobit v podstatě pro jakékoliv okno.