zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Kdo mi poradí s výběrem žaluzií a dalšího stínění?

Je dobré znát odpovědi na několik otázek a poté znát pár základních pravidel při výběru. Na našem nákupním portálu Labona.cz jsme pro Vás vytvořili Rádce, který Vám pomůže s výběrem.

 

Podle jakých priorit si vybírat?

Nejdůležitější bude otázka, co od stínění očekáváte? Jestli budete chtít úplné zatemnění či jen lehké zatemnění. Může pro Vás být priorita i bezpečnost či izolace zvuku. Svou roli hraje i provedení oken, jestli jsou z plastu, dřeva či hliníku. Může Vás ovlivnit, do jaké místnosti stínění budete instalovat. Po zadání jednoho nebo všech tří parametrů Vám náš rádce vybere vhodné produkty. Jednoduchým kliknutím na produkt, který se Vám líbí nejvíce se ocitnete přímo v nákupním procesu, kde vidíte kolik Vás daný produkt stojí.

 

 

3 zlatá pravidla při výběru žaluzií a jiného stínění

1. V celé budově vždy dodržujte stejné linie horizontální nebo vertikální

2. V daném patře mějte vždy stejný typ stínění – nehodí se kombinovat třeba horizontální žaluzie a látkové rolety ve stejném patře budovy

3. Ve stejné místnosti doporučujeme stejný produkt se stejnou barvou

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jak funkčně zabudovat venkovní žaluzie a kolik je třeba kontaktního zateplení?

Pokud jste se rozhodli, že budete mít na domě nebo bytě venkovní žaluzie, zbývá vám už jen rozhodnutí, jak je instalovat a zapravit. Podívejme se na 2 nejběžnější varianty - podomítkovou montáž s PurBoxem a dodatečnou s přiznaným krycím plechem.

Jak vybrat stínicí techniku? 3. díl

V posledním díle „Jak vybrat stínicí techniku?“ se blíže zaměříme na techniku exteriérovou. Venkovní stínicí technika nabízí mnoho benefitů, jež vnitřní stínění nabídnout nemůže.

Jak si správně zvolit stínění do střešních oken

Střešní okna + žaluzie (rolety) patří neodmyslitelně k sobě. Vhodně zvolené stínění sníží teplotu ve vašem podkroví klidně i o několik stupňů Celsia a navíc k tomu skvěle vypadá...

Hliníkové pergoly: Moderní a multifunkční řešení pro každou zahradu

V posledních letech se stává přeměna zahrad na útulná a funkční venkovní místa stále populárnějším trendem. Hliníkové pergoly, zejména ty od společnosti Isotra, jako je model bioklimatické pergoly Artosi, hrají v této proměně klíčovou roli. Nabízí perfektní spojení stylu, funkčnosti a udržitelnosti, které obohacuje každý venkovní prostor.