zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Kdo mi poradí s výběrem žaluzií a dalšího stínění?

Je dobré znát odpovědi na několik otázek a poté znát pár základních pravidel při výběru. Na našem nákupním portálu Labona.cz jsme pro Vás vytvořili Rádce, který Vám pomůže s výběrem.

 

Podle jakých priorit si vybírat?

Nejdůležitější bude otázka, co od stínění očekáváte? Jestli budete chtít úplné zatemnění či jen lehké zatemnění. Může pro Vás být priorita i bezpečnost či izolace zvuku. Svou roli hraje i provedení oken, jestli jsou z plastu, dřeva či hliníku. Může Vás ovlivnit, do jaké místnosti stínění budete instalovat. Po zadání jednoho nebo všech tří parametrů Vám náš rádce vybere vhodné produkty. Jednoduchým kliknutím na produkt, který se Vám líbí nejvíce se ocitnete přímo v nákupním procesu, kde vidíte kolik Vás daný produkt stojí.

 

 

3 zlatá pravidla při výběru žaluzií a jiného stínění

1. V celé budově vždy dodržujte stejné linie horizontální nebo vertikální

2. V daném patře mějte vždy stejný typ stínění – nehodí se kombinovat třeba horizontální žaluzie a látkové rolety ve stejném patře budovy

3. Ve stejné místnosti doporučujeme stejný produkt se stejnou barvou

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Čím zastínit střešní okna? Vyzkoušejte plissé

Nové mezonetové byty a rodinné domky jsou stavěny s velkým množstvím střešních oken v podkrovních místnostech a také tato okna si zaslouží svůj elegantní stínicí doplněk. Toužíte po moderním a dynamickém stínicím prvku do střešních oken a klasické látkové rolety či žaluzie se vám zdají okoukané? Vyzkoušejte žaluzie plissé.

Žaluzie, které lze vyprat? PLISSÉ!

Plisse je harmonikově skládaná látková žaluzie, která má několik předností. Plisovaný materiál nabízíme v široké škále barev, vzorů, materiálů a různých úrovní propustností světla, takže je nejen krásným doplňkem, ale také skvěle stíní. Nabízí několik variant jednoduché montáže a možnosti ovládání.  A když se zašpiní, můžete ji ručně vyprat. Podívejte se na náš postup.

Pokoj pro školáka – jak vytvořit nejlepší podmínky pro učení

Děti nám rostou a z hrajících si drobečků jsou najednou školou povinní. Výběr vhodného stínění a zajištění dostatku tolik potřebného světla v pokoji je stejně důležité, jako rozmístění nábytku.

Stínící technika a bezpečnost dětí

Zvědavost dětí občas přináší nebezpečné situace, ve kterých svoji roli může sehrát také stínící technika. Děti rády zkouší nové věci, objevují svět. Proto je důležité zabezpečit nejen vybavení domácnosti, ale také stínící techniku.