zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Klasická horizontální žaluzie je nejprodávanějším stíněním. Jak je to možné?

Moderní styly interiéru se neustále mění, nové trendy ovlivňují jejich vybavení. V našich bytech však stále zůstává základní stínící produkt, kterým je klasická hliníková žaluzie. Tato žaluzie se využívá k zastínění bytů, domů, chalup, kanceláří, výrobních hal, obchodů – a spoustě dalších míst.

Nejpopulárnější kus stínění pro několik druhů oken

Je těžké uvěřit tomu, že v dnešní době, kdy na popularitě stoupá venkovní stínění, je stále nejprodávanější interiérová horizontální žaluzie. Čím to je? Žaluzie mají totiž celou řadu výhod, jsou vhodné pro plastová, hliníková i kastlová okna, ale dají se umístit i do eurooken a starších typů dřevěných oken, jsou cenově dostupné a vypadají skvěle. Žaluzie se montují snadno, z vnitřní strany oken nebo do meziskelního prostoru a díky několika různým způsobům uchycení, je můžete využít skoro pro každé okno.

Svět horizontální vnitřní žaluzie na internetu

Hodně lidí si oblíbilo nakupování z pohodlí domova. Interiérové horizontální žaluzie jsou nejčastěji objednávanou variantou stínění na e-shopech. Ve vzornících naleznete velkou škálu barevného provedení profilů i lamel, takže stínění snadno sladíte s interiérem, nebo z něj naopak uděláte výrazný detail.

Jsou odolné proti vlhkosti, nenáročné na údržbu a dlouhodobě spolehlivé. Ovládají se řetízkem, kterým můžete lamely naklopit podle potřeby a dosáhnout požadované intenzity stínění.  Na vyměření a montáž nepotřebujete profesionálního montážníka, ani žádné speciální nářadí.  Zvládnete to bez problému sami, k dispozici jsou návody na vyměření a montáž, které dodají jistotu každému zručnému kutilovi.

Na našich stránkách najdete nejen velký výběr vnitřních horizontálních žaluzií, ale také kvalitně vypracované návody, se kterými vyměření a montáž zvládne každý. Jsou k dispozici jak v psané formě, tak ve formě videa. Tím, že si žaluzie sami namontujete, ušetříte peníze za montážníka, ale také si zvýšíte sebevědomí.

Kvalitní horizontální žaluzie se snadno montují, jsou spolehlivé a finančně nenáročné stínění oken, kterým váš domov dozdobíte a zútulníte.

Mohlo by vás také zajímat:



Jak jsem čistila žaluzie?

Horizontální žaluzie patří mezi nejpopulárnější stínění. Jsou cenově dostupné, skvěle stíní a snadno se montují. A navíc se i snadno udržují! Podívejte se, jak je nejlépe vyčistit, aby vám vydržely co nejdéle krásné a funkční.

Podzimní péče o exteriérovou stínící techniku

S přicházejícím studeným počasím nastává čas pravidelného podzimního úklidu, k němuž neodmyslitelně patří i úklid zahrady a okolí domu. A protože je podzim svými teplotami ideálním obdobím pro mytí oken, měli bychom se spolu s nimi zaměřit i na čištění a pravidelnou údržbu stínící techniky. V dnešním článku se zaměříme na péči o exteriérovou stínící techniku a sítě proti hmyzu.

Venkovní stínění a denní světlo v interiéru

Pojďme si ve stručnosti říci něco málo k venkovnímu stínění a jeho vlivu na světlo v domácnosti. Který typ stínění má větší účinnost a díky kterému budete mít v interiéru příjemně, i když slunce bude hřát?

5 nejpoužívanějších druhů stínění: Které máte doma vy?

Domov je místo, kde jsme sami sebou, kde si můžete konečně v klidu vydechnout, místo kde se můžeme schovat… Zkrátka místo, kde nechceme, aby na nás bylo vidět. A k tomu slouží stínění oken, které se v posledních letech stalo nezbytnou a samozřejmou součástí domácnosti. Víte,  jaké jsou nejčastější druhy?