zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Klasická horizontální žaluzie je nejprodávanějším stíněním. Jak je to možné?

Moderní styly interiéru se neustále mění, nové trendy ovlivňují jejich vybavení. V našich bytech však stále zůstává základní stínící produkt, kterým je klasická hliníková žaluzie. Tato žaluzie se využívá k zastínění bytů, domů, chalup, kanceláří, výrobních hal, obchodů – a spoustě dalších míst.

Nejpopulárnější kus stínění pro několik druhů oken

Je těžké uvěřit tomu, že v dnešní době, kdy na popularitě stoupá venkovní stínění, je stále nejprodávanější interiérová horizontální žaluzie. Čím to je? Žaluzie mají totiž celou řadu výhod, jsou vhodné pro plastová, hliníková i kastlová okna, ale dají se umístit i do eurooken a starších typů dřevěných oken, jsou cenově dostupné a vypadají skvěle. Žaluzie se montují snadno, z vnitřní strany oken nebo do meziskelního prostoru a díky několika různým způsobům uchycení, je můžete využít skoro pro každé okno.

Svět horizontální vnitřní žaluzie na internetu

Hodně lidí si oblíbilo nakupování z pohodlí domova. Interiérové horizontální žaluzie jsou nejčastěji objednávanou variantou stínění na e-shopech. Ve vzornících naleznete velkou škálu barevného provedení profilů i lamel, takže stínění snadno sladíte s interiérem, nebo z něj naopak uděláte výrazný detail.

Jsou odolné proti vlhkosti, nenáročné na údržbu a dlouhodobě spolehlivé. Ovládají se řetízkem, kterým můžete lamely naklopit podle potřeby a dosáhnout požadované intenzity stínění.  Na vyměření a montáž nepotřebujete profesionálního montážníka, ani žádné speciální nářadí.  Zvládnete to bez problému sami, k dispozici jsou návody na vyměření a montáž, které dodají jistotu každému zručnému kutilovi.

Na našich stránkách najdete nejen velký výběr vnitřních horizontálních žaluzií, ale také kvalitně vypracované návody, se kterými vyměření a montáž zvládne každý. Jsou k dispozici jak v psané formě, tak ve formě videa. Tím, že si žaluzie sami namontujete, ušetříte peníze za montážníka, ale také si zvýšíte sebevědomí.

Kvalitní horizontální žaluzie se snadno montují, jsou spolehlivé a finančně nenáročné stínění oken, kterým váš domov dozdobíte a zútulníte.

Mohlo by vás také zajímat:



Jak snadno regulovat světlo v podkroví?

Půda a podkroví jsou originální prostory, které nabízí mnoho možností k jejich využití. Dostatek světla do těchto prostor zajistí střešní okna. Ale ne vždy je jeho velká intenzita po celý den žádaná. Pro zastínění a regulaci světla je určena speciální žaluzie do střešních oken.

Žaluzie, které lze vyprat? PLISSÉ!

Plisse je harmonikově skládaná látková žaluzie, která má několik předností. Plisovaný materiál nabízíme v široké škále barev, vzorů, materiálů a různých úrovní propustností světla, takže je nejen krásným doplňkem, ale také skvěle stíní. Nabízí několik variant jednoduché montáže a možnosti ovládání.  A když se zašpiní, můžete ji ručně vyprat. Podívejte se na náš postup.

Jak vybrat látku pro screenové rolety?

Vybrat si látku je dalším z velmi náročných kroků. Určitě máte představu, jestli chcete rolety ke stínění, nebo třeba zatemňování, stejně tak jestli chcete světlé nebo tmavé. Ale vybrat si pak jednu konkrétní ze vzorníku už bývá často oříšek. Proto se pojďme podívat, co vám hodnoty a označení jednotlivých látek určují.

Nebojte se změny a zkuste vnitřní látkové rolety

Čekáte miminko, přistěhoval se k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potřebujete změnit ráz pokoje? Zkuste látkové rolety.