zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Klasická horizontální žaluzie je nejprodávanějším stíněním. Jak je to možné?

Moderní styly interiéru se neustále mění, nové trendy ovlivňují jejich vybavení. V našich bytech však stále zůstává základní stínící produkt, kterým je klasická hliníková žaluzie. Tato žaluzie se využívá k zastínění bytů, domů, chalup, kanceláří, výrobních hal, obchodů – a spoustě dalších míst.

Nejpopulárnější kus stínění pro několik druhů oken

Je těžké uvěřit tomu, že v dnešní době, kdy na popularitě stoupá venkovní stínění, je stále nejprodávanější interiérová horizontální žaluzie. Čím to je? Žaluzie mají totiž celou řadu výhod, jsou vhodné pro plastová, hliníková i kastlová okna, ale dají se umístit i do eurooken a starších typů dřevěných oken, jsou cenově dostupné a vypadají skvěle. Žaluzie se montují snadno, z vnitřní strany oken nebo do meziskelního prostoru a díky několika různým způsobům uchycení, je můžete využít skoro pro každé okno.

Svět horizontální vnitřní žaluzie na internetu

Hodně lidí si oblíbilo nakupování z pohodlí domova. Interiérové horizontální žaluzie jsou nejčastěji objednávanou variantou stínění na e-shopech. Ve vzornících naleznete velkou škálu barevného provedení profilů i lamel, takže stínění snadno sladíte s interiérem, nebo z něj naopak uděláte výrazný detail.

Jsou odolné proti vlhkosti, nenáročné na údržbu a dlouhodobě spolehlivé. Ovládají se řetízkem, kterým můžete lamely naklopit podle potřeby a dosáhnout požadované intenzity stínění.  Na vyměření a montáž nepotřebujete profesionálního montážníka, ani žádné speciální nářadí.  Zvládnete to bez problému sami, k dispozici jsou návody na vyměření a montáž, které dodají jistotu každému zručnému kutilovi.

Na našich stránkách najdete nejen velký výběr vnitřních horizontálních žaluzií, ale také kvalitně vypracované návody, se kterými vyměření a montáž zvládne každý. Jsou k dispozici jak v psané formě, tak ve formě videa. Tím, že si žaluzie sami namontujete, ušetříte peníze za montážníka, ale také si zvýšíte sebevědomí.

Kvalitní horizontální žaluzie se snadno montují, jsou spolehlivé a finančně nenáročné stínění oken, kterým váš domov dozdobíte a zútulníte.

Mohlo by vás také zajímat:



Stínění pro moderní dům, to jsou screenové rolety

Energetická úspora je díky novým technologiím stále výraznější a není proto divu, že pasivní domy jsou velmi populární. Fungují na principu systému vytápění, řízeného  větrání a využívání pasivních zdrojů tepla pomocí rekuperační jednotky. A ani zde nesmí chybět účinné stínění, které zajistí ochlazení interiéru v teplých letních měsících. Jaké vybrat?

Proč si vybrat látkové stínění?

Nebaví Vás již klasické žaluzie? Upřednostnili byste spíše něco elegantního a moderního pro Vaše okna?

Léto za námi, aneb co se u nás dělo v posledních měsících?

Někdy ten čas dost neúprosně letí. Neustále se něco děje, pracujeme na plné obrátky a všechno nám přijde, že bylo včera. A ono ejhle, už je to třeba 3 měsíce zpět. Připravili jsme si pro vás proto tento článek, abychom shrnuli, co jsme podnikali v posledních několika měsících, čeho jsme se zúčastnili a na čem pracujeme.

5 nejprodávanějších produktů sezóny 2019

S oblibou nákupu přes internet se zlepšuje a roste i pestrost nabízeného zboží. Svou velkou důvěru získaly i kategorie pro dům a zahradu, do které spadá i stínící technika. Jakých je 5 nejprodávanějších produktů sezóny 2019 e-shopu Labona.cz?