zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Klasická horizontální žaluzie je nejprodávanějším stíněním. Jak je to možné?

Moderní styly interiéru se neustále mění, nové trendy ovlivňují jejich vybavení. V našich bytech však stále zůstává základní stínící produkt, kterým je klasická hliníková žaluzie. Tato žaluzie se využívá k zastínění bytů, domů, chalup, kanceláří, výrobních hal, obchodů – a spoustě dalších míst.

Nejpopulárnější kus stínění pro několik druhů oken

Je těžké uvěřit tomu, že v dnešní době, kdy na popularitě stoupá venkovní stínění, je stále nejprodávanější interiérová horizontální žaluzie. Čím to je? Žaluzie mají totiž celou řadu výhod, jsou vhodné pro plastová, hliníková i kastlová okna, ale dají se umístit i do eurooken a starších typů dřevěných oken, jsou cenově dostupné a vypadají skvěle. Žaluzie se montují snadno, z vnitřní strany oken nebo do meziskelního prostoru a díky několika různým způsobům uchycení, je můžete využít skoro pro každé okno.

Svět horizontální vnitřní žaluzie na internetu

Hodně lidí si oblíbilo nakupování z pohodlí domova. Interiérové horizontální žaluzie jsou nejčastěji objednávanou variantou stínění na e-shopech. Ve vzornících naleznete velkou škálu barevného provedení profilů i lamel, takže stínění snadno sladíte s interiérem, nebo z něj naopak uděláte výrazný detail.

Jsou odolné proti vlhkosti, nenáročné na údržbu a dlouhodobě spolehlivé. Ovládají se řetízkem, kterým můžete lamely naklopit podle potřeby a dosáhnout požadované intenzity stínění.  Na vyměření a montáž nepotřebujete profesionálního montážníka, ani žádné speciální nářadí.  Zvládnete to bez problému sami, k dispozici jsou návody na vyměření a montáž, které dodají jistotu každému zručnému kutilovi.

Na našich stránkách najdete nejen velký výběr vnitřních horizontálních žaluzií, ale také kvalitně vypracované návody, se kterými vyměření a montáž zvládne každý. Jsou k dispozici jak v psané formě, tak ve formě videa. Tím, že si žaluzie sami namontujete, ušetříte peníze za montážníka, ale také si zvýšíte sebevědomí.

Kvalitní horizontální žaluzie se snadno montují, jsou spolehlivé a finančně nenáročné stínění oken, kterým váš domov dozdobíte a zútulníte.

Mohlo by vás také zajímat:



Čištění látkových rolet: Vaše rolety budou zase jako nové

Pořídili jste si domů látkovou roletu a tušíte, že je třeba se o ni jednou za čas postarat, aby vám déle vydržela a stále vypadala jako při pořízení. Je to tak. I o látkovou roletu je potřeba pečovat, i když vás uklidníme, nemusí to být moc často a rozhodně to není nijak náročné.

Vertikální žaluzie nejlevněji

Jedním z nejoblíbenějším  stínícím produktem jsou vertikální žaluzie. Naši oblibu si získaly díky své variabilitě a přijatelné ceně.  

Hliníková a dřevěná pergola – kterou vybrat?

Přemýšlíte o koupi pergoly a stále se rozhodujete, který materiál je pro výrobu pergoly nejvhodnější? Nejčastěji používanými materiály jsou hliník a dřevo. Rozhodujícím faktorem při výběru materiálu je především vzhled, pořizovací náklady a nároky na údržbu.

Jak vybrat správné žaluzie pro vaše okna?

Sedíte doma a dumáte, jaké stínění by bylo pro váš domov vhodné? Mrkněte se na pár rad v našem průvodci. Snáze se pak rozhodnete pro správný typ.