zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Konečně akce po více než roce - stavební veletrh VELETON

V dnešní době je to téměř k nevíře - stavební veletrh v termínu 14. - 16. 5. 2021. Ale je tomu tak. A ještě se na něj dostanete bezpečně z pohodlí vašeho gauče. Je online. Žádné testování, žádné kontroly. Vždyť to je super šance získat odpovědi a vybrat si partnery pro vaši stavbu či rekonstrukci.

Jednoduše se připojíte z mobilního telefonu nebo počítače a klidně z vany nebo ze zahrady se můžete vyptat jakékoliv připojené firmy na dotazy, které vás zajímají. Právě komunikace se specialisty v soukromých “místnostech” naživo, inspirace nejčastějšími otázkami jiných návštěvníků, živé diskuze s odborníky a poradenství je z tohoto veletrhu to nej. K tomu si navíc prohlédnete virtuální veletržní stánky, postahujete různé slevové vouchery, prohlédnete si realizace a různá řešení daných společností.

Veletrh se bude konat ve dnech 14. - 16. května 2021:

  • v pátek 15 - 18 hodin,
  • v sobotu 9 - 18 hodin,
  • v neděli 9 - 15 hodin.

Tak neváhejte, kapacita je omezená. Přitom k návštěvě stačí málo - zaregistrovat se. Stavte se pak i na náš “stánek”. Těšíme se na vás.

CHCI VSTUPENKU ZDARMA


Petra Šenková




Jaké jsou varianty vertikálních žaluzií?

Vertikální, svislé žaluzie tvoří součást mnoho domácností. Využívají se nejen jako stínící prvek, ale v případě potřeby také opticky předělí místnosti, nebo zakryjí něco, co nemá být vidět. Přemýšlíte nad vertikálními žaluziemi? Pojďte se s námi podívat, jaké varianty existují.

Nevyhazujte peníze za protápění - kupte si venkovní rolety!

Je tu už chladné zimní období, které nás nutí trávit více a více času uvnitř našich domů a bytů. Zdi snáze chladnou, začínáme více topit. Jak ušetřit za topení a užít si teplo domova i v třeskuté zimě?

Jak vybrat správné žaluzie pro vaše okna?

Sedíte doma a dumáte, jaké stínění by bylo pro váš domov vhodné? Mrkněte se na pár rad v našem průvodci. Snáze se pak rozhodnete pro správný typ.

Jak vybrat látku do střešních oken?

V dnešní době, kdy je i v menších městech přemíra světelného smogu, mohou nezastíněné střešní okna narušit náš spánek. Budit nás může také jasný úplněk. V letních dnech je to naopak horké slunce, které nám bez pořádné klimatizace nedovolí zůstat v místnosti. Jaké tedy vybrat stínění pro klidný spánek či letní pobyt v podkroví domu?