zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Konečně akce po více než roce - stavební veletrh VELETON

V dnešní době je to téměř k nevíře - stavební veletrh v termínu 14. - 16. 5. 2021. Ale je tomu tak. A ještě se na něj dostanete bezpečně z pohodlí vašeho gauče. Je online. Žádné testování, žádné kontroly. Vždyť to je super šance získat odpovědi a vybrat si partnery pro vaši stavbu či rekonstrukci.

Jednoduše se připojíte z mobilního telefonu nebo počítače a klidně z vany nebo ze zahrady se můžete vyptat jakékoliv připojené firmy na dotazy, které vás zajímají. Právě komunikace se specialisty v soukromých “místnostech” naživo, inspirace nejčastějšími otázkami jiných návštěvníků, živé diskuze s odborníky a poradenství je z tohoto veletrhu to nej. K tomu si navíc prohlédnete virtuální veletržní stánky, postahujete různé slevové vouchery, prohlédnete si realizace a různá řešení daných společností.

Veletrh se bude konat ve dnech 14. - 16. května 2021:

  • v pátek 15 - 18 hodin,
  • v sobotu 9 - 18 hodin,
  • v neděli 9 - 15 hodin.

Tak neváhejte, kapacita je omezená. Přitom k návštěvě stačí málo - zaregistrovat se. Stavte se pak i na náš “stánek”. Těšíme se na vás.

CHCI VSTUPENKU ZDARMA


Petra Šenková




Venkovní žaluzie: Kdo šetří má za tři

Vlastníte firmu a poskytujete práci několika lidem a nebo jste majitelem budovy, kterou pronajímáte společnosti pro firemní účely? 

Labona, s.r.o. – dodavatel české stínící techniky, plastových palubek a plotů

Jsme e-shop specializující se na prodej stínící techniky a plastových palubek a plotů. Našimi dodavateli jsou ryze české firmy ISOTRA a.s., STÍN KOVO, s.r.o. a Renol CZ, s.r.o.

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Druhý

V minulém článku jsme si pro představu ukázali, jak vypadají balíky se zbožím, které si objednáte v eshopu Labona. Budeme pokračovat ve stejném duchu a ukážeme si další zásilky našich produktů. Tentokrát se podíváme blíže na vnitřní látkové stínění.

Snižte cenu za energie ve vaší domácnosti

Cena elektřiny raketově stoupla, situace je nejistá a mnoho společností stojí na pokraji svých možností. Na účtech domácností se najednou objevují nemalé částky nad plán rodinného rozpočtu. Zní to trochu jako hororový scénář, že? Tak se pojďme podívat, jak na zdražení elektřiny alespoň trochu vyzrát.