zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Konečně akce po více než roce - stavební veletrh VELETON

V dnešní době je to téměř k nevíře - stavební veletrh v termínu 14. - 16. 5. 2021. Ale je tomu tak. A ještě se na něj dostanete bezpečně z pohodlí vašeho gauče. Je online. Žádné testování, žádné kontroly. Vždyť to je super šance získat odpovědi a vybrat si partnery pro vaši stavbu či rekonstrukci.

Jednoduše se připojíte z mobilního telefonu nebo počítače a klidně z vany nebo ze zahrady se můžete vyptat jakékoliv připojené firmy na dotazy, které vás zajímají. Právě komunikace se specialisty v soukromých “místnostech” naživo, inspirace nejčastějšími otázkami jiných návštěvníků, živé diskuze s odborníky a poradenství je z tohoto veletrhu to nej. K tomu si navíc prohlédnete virtuální veletržní stánky, postahujete různé slevové vouchery, prohlédnete si realizace a různá řešení daných společností.

Veletrh se bude konat ve dnech 14. - 16. května 2021:

  • v pátek 15 - 18 hodin,
  • v sobotu 9 - 18 hodin,
  • v neděli 9 - 15 hodin.

Tak neváhejte, kapacita je omezená. Přitom k návštěvě stačí málo - zaregistrovat se. Stavte se pak i na náš “stánek”. Těšíme se na vás.

CHCI VSTUPENKU ZDARMA


Petra Šenková




Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Třetí

Na řadu se dostal třetí článek o tom, jak má správně vypadat zabalená zásilka. Již víme, co očekávat při objednávce vnitřního stínění. V prvním díle šlo o interiérové žaluzie a ve druhém o látkové interiérové stínění. Nyní se podíváme na zásilky stínění určeného pro exteriér.

Léto za námi, aneb co se u nás dělo v posledních měsících?

Někdy ten čas dost neúprosně letí. Neustále se něco děje, pracujeme na plné obrátky a všechno nám přijde, že bylo včera. A ono ejhle, už je to třeba 3 měsíce zpět. Připravili jsme si pro vás proto tento článek, abychom shrnuli, co jsme podnikali v posledních několika měsících, čeho jsme se zúčastnili a na čem pracujeme.

Dveřní síť – praktické a elegantní řešení

Přemýšlíte, jak se nejlépe uchránit před nálety otravného hmyzu? Váš dům můžete vybavit sítěmi do oken a dveří, které vás problému jednoduše zbaví. A nemusíte se bát, sítě nemusí být pouze nevzhledné a nepraktické, v naší nabídce najdete produkty z kvalitních materiálů, v různě barevných provedeních, které váš domov naopak zkrášlí!

Jak opravit žaluzie

Řešíte nějakou závadu u horizontální žaluzie a nevíte si s ní rady? Mrkněte na nejčastější poškození a přehledné návody na jejich nápravu.