zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Konečně akce po více než roce - stavební veletrh VELETON

V dnešní době je to téměř k nevíře - stavební veletrh v termínu 14. - 16. 5. 2021. Ale je tomu tak. A ještě se na něj dostanete bezpečně z pohodlí vašeho gauče. Je online. Žádné testování, žádné kontroly. Vždyť to je super šance získat odpovědi a vybrat si partnery pro vaši stavbu či rekonstrukci.

Jednoduše se připojíte z mobilního telefonu nebo počítače a klidně z vany nebo ze zahrady se můžete vyptat jakékoliv připojené firmy na dotazy, které vás zajímají. Právě komunikace se specialisty v soukromých “místnostech” naživo, inspirace nejčastějšími otázkami jiných návštěvníků, živé diskuze s odborníky a poradenství je z tohoto veletrhu to nej. K tomu si navíc prohlédnete virtuální veletržní stánky, postahujete různé slevové vouchery, prohlédnete si realizace a různá řešení daných společností.

Veletrh se bude konat ve dnech 14. - 16. května 2021:

  • v pátek 15 - 18 hodin,
  • v sobotu 9 - 18 hodin,
  • v neděli 9 - 15 hodin.

Tak neváhejte, kapacita je omezená. Přitom k návštěvě stačí málo - zaregistrovat se. Stavte se pak i na náš “stánek”. Těšíme se na vás.

CHCI VSTUPENKU ZDARMA


Petra Šenková




Proč lidé objednávají stínící techniku? 1. díl: Horizontální žaluzie

Jaké jsou nejčastější důvody pro pořízení stínění? Překvapivě to není jen sluneční svit, ale hlavně ochrana soukromí – nechceme, aby nás nerušili kolemjdoucí za okny, či třeba sousedi. Jaké jsou další důvody? A jaký typ stínění si zákazníci nejčastěji pořizují?

5 nejpoužívanějších druhů stínění: Které máte doma vy?

Domov je místo, kde jsme sami sebou, kde si můžete konečně v klidu vydechnout, místo kde se můžeme schovat… Zkrátka místo, kde nechceme, aby na nás bylo vidět. A k tomu slouží stínění oken, které se v posledních letech stalo nezbytnou a samozřejmou součástí domácnosti. Víte,  jaké jsou nejčastější druhy?

Jsou vhodné žaluzie do vlhkého prostředí?

Snad v každém domě či bytě se řeší tato otázka. V koupelně, prádelně či u bazénu. V těchto místnostech je nesmírně vlhko...

ENBRA - náš spolehlivý partner pro fotovoltaiku

V dnešní době je velmi náročné si zvolit spolehlivého partnera a dodavatele v oblasti fotovoltaiky. Média jsou protkaná množstvím kauz o selhání několika společností a firem a proto je důležité najít spolehlivou a stabilní společnost. Tou je například česká společnost ENBRA. Přečtěte si více o její historii, zkušenostech a úspěších.